Pelaajat tukivat hyväntekeväisyyttä miljoonalla dollarilla – pelejä ostamalla / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat tukivat hyväntekeväisyyttä miljoonalla dollarilla – pelejä ostamalla

23.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Humblen Bundle -sivuston oma latauskauppa Humble Store on osoittautunut varsin kohtalaiseksi välineeksi tehdä hyväntekeväisyyttä. Kaupan lähennellessä pikkuhiljaa kahdeksan kuukauden ikää on sen kautta onnistuttu tukemaan erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä yhteensä nyt yli miljoonalla dollarilla.

Humble Store on toiminnaltaan siitä mielenkiintoinen paikka, että kaikista siellä tehdyistä ostoksista Humble Bundle antaa 10 prosenttia hyväntekeväisyyteen. Viimeisen seitsemän kuukauden aikana tukea ovat saaneet niin Amerikan Punainen Risti, Child's Play, Electronic Frontier Foundation, World Land Trust kuin myös Charity: Water.

Humble Bundlella luonnollisesti toivotaan, että ensimmäinen miljoona on vasta alkua.

– Saavutimme miljoonan, joten mitä seuraavaksi? Jatkamme matkaa! Kymmenen prosenttia jokaisesta Humble Storessa tehdystä kaupasta menee edelleen hyväntekeväisyyteen. Jokainen kauppa, jokainen peli, joka kerta, Humble Bundle -tiimi lupaa blogissaan.

Vaikka Humble Store itsessään on ollut olemassa vasta vajaan vuoden, on Humble Bundle itse ollut toiminnassa jo noin neljä vuotta. Sivusto on erityisesti tullut tunnetuksi myyntikampanjoistaan, joista pelaajat ovat voineet napata itselleen tukun pelejä haluamaansa hintaan. Ostaja pääsee usein myös ostoksen yhteydessä määrittelemään, kuinka suuri osa hänen maksamastaan summasta menee pelien kehittäjille, hyväntekeväisyyteen ja Humble Bundlelle itselleen.

Lähde: Humble Mumble

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Steamin hinnat sekä avaimet, lisäksi yleensä soundtrack sekä DRM-vapaa versio jos saatavilla ja sitten vielä 10% hinnasta hyväntekeväisyyteen.
Aika hyvin on tuntunut homma pelaavan vaikka päättivätkin ottaa eurosummat käyttöön tuolla, joka johti taas siihen $1=1€ tyhmyyteen.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

alkanu nousta ilmeisesti raha päähän humble bundlella kun kaikki paketit ovat monesti aivan järkyttävän kalliita kuten tämä viimeisin jossa on 25$ hinta

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä frozen

alkanu nousta ilmeisesti raha päähän humble bundlella kun kaikki paketit ovat monesti aivan järkyttävän kalliita kuten tämä viimeisin jossa on 25$ hinta

Kaupan puolihan on siis ihan oikeasti kauppa jossa on myös AAA-pelejä joiden hinta on aika tasainen kaikkialla.
Jos nyt puhut tuosta Summer Games Done Quick 2014 Bundlesta niin tuostahan siis menee aivan kaikki hyväntekeväisyyteen tapahtuman hengen mukaan.

Sitten muissa bundleissa se on se yksinkertainen ikävä totuus että ihmiset on ahneita ja ovat valmiit hyväksikäyttämään ihan kaikkea. Tämän takia tuli dollarin raja steam avaimille, sittemmin avainten automaattinen aktivointi ja siksi myös enemmän "maksa enemmän kuin X saadaksesi". Varsinkin juuri ne avainjälleenmyyjät ovat aiemmin hyväksikäyttäneet juuri humble bundlea, ostavat muutamalla dollarilla avaimen ja myyvät myöhemmin tuplahintaan omassa kaupassa.
Edelleen kuitenkin bundlet voi ostaa vaikka sentillä ja steam avaimia voi jakaa kavereille vaikka sen ToS kieltääkin, joten en nyt menisi sanomaan että raha olisi noussut päähän. Jos on niin voit siitä slaiderista bundleja ostaessa heittää humble tipin 0€.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

on jo monesti ollu bundle jossa itse peli on jonkin 9-15$ määritellyn hinnan takana ja noilla alemmilla hinnoilla saa vain jotain taidetta