Pelaajat voivat lahjoittaa piakkoin pelejä Xbox Onella / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajat voivat lahjoittaa piakkoin pelejä Xbox Onella

8.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Microsoftin Mike Ybarra on varmistanut Xbox Onen saavan lähiaikoina mahdollisuuden lahjoittaa pelejä toisille.

Ybarralta kysyttiin Twitterissä, milloin uusien pelien lahjoitus ystävilleen mahtaisi tulla Xbox Onelle, johon Ybarran vastaus oli lyhyt ja ytimekäs:

- Ei kauaa!

Valitettavasti hän ei tarkentanut sen enempää toivotun ominaisuuden yksityiskohtia, kuten aluerajoituksia tai mahdollista julkaisuikkunaa. Fanin esittämä kysymys koski nimenomaan uusia ostoksia, joten toistaiseksi on myös epäselvää, pystyisivätkö käyttäjät lahjoittamaan myös vanhempia ostoksiaan.

Lahjoitusominaisuus on yksi toivotuimmista lisäyksistä Xbox Onelle, ja toistaiseksi toimintoa ei ole nähty vielä Sonyn tai Microsoftin konsoleilla. Pc-puolella Steam tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ostaa pelejä ystävilleen lahjaksi.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Toteutuksesta riippuen voi olla kovakin juttu. Nyt saa siinä beta ohjelmassa olijat jo vaihtaa gamerpicturekseen mitä tahansa, eli yhä enemmän ollaan vaan menossa pc meininkiä kohden.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus

Fanin esittämä kysymys koski nimenomaan uusia ostoksia, joten toistaiseksi on myös epäselvää, pystyisivätkö käyttäjät lahjoittamaan myös vanhempia ostoksiaan.

No siis ei satavarmasti voi lahjoittaa vanhoja pelejä. Ne haluaa kitkeä käytetyn pelin marketin, ei lisätä sitä. Tämä koskee nimenomaan uusia pelejä mitä voi sitten ostaa myös toisille lahjaksi. Ei niitä kiinnosta kenen lompakosta raha tulee kuhan tulee.

Käyttäjän HarttZa kuva
HarttZa
Lainaus käyttäjältä snaketus

[quote]Fanin esittämä kysymys koski nimenomaan uusia ostoksia, joten toistaiseksi on myös epäselvää, pystyisivätkö käyttäjät lahjoittamaan myös vanhempia ostoksiaan.[/quote]
No siis ei satavarmasti voi lahjoittaa vanhoja pelejä. Ne haluaa kitkeä käytetyn pelin marketin, ei lisätä sitä. Tämä koskee nimenomaan uusia pelejä mitä voi sitten ostaa myös toisille lahjaksi. Ei niitä kiinnosta kenen lompakosta raha tulee kuhan tulee.

Juurikin näin.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Digitaalisten pelien ainoa heikkous on tosiaan ollut se, että niitä ei voi mitenkään myydä tai vaihtaa eteenpäin joten käytännössä niillä ei ole mitään jälleenmyyntiarvoa, toisinkuin fyysisillä peleillä. Juuri tuosta ja keräilysyystä en edelleenkään osta suurin osaa peleistä latausversioina. Yleensä ainoastaan pienemmät pelit tulee ostettua.

Nostoja