Pelaajien väliset taistelut saapuvat pian Pokémon GOhon – tässä ensimmäinen joukko teasereita / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajien väliset taistelut saapuvat pian Pokémon GOhon – tässä ensimmäinen joukko teasereita

30.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kovasti toivottu ja jo tovin aikaa lupailtu mahdollisuus pelaajien välisille taisteluille on viimein saavuttamassa Pokémon GOn. Kehittäjä Niantic on vahvistanut pelin Twitter-tilillä muutamien kiusoittelukuvien kera, että ominaisuus on tulossa peliin "pian".

Yksityiskohtia taistelujen toiminnasta ei ole vielä annettu, joten täysin varmaa ei vielä ole, muistuttavatko ne enemmän Pokémon GOn salitaisteluja vai käsikonsoleilta tuttuja Pokémon-roolipelejä. Yksi kiusoittelukuvista antaa sentään jo kevyen esimerkin taistelujen asetelmasta.

Näin loppuvuoden aikana Pokémon GOssa on jahtailtu ensimmäistä kertaa myös neljännen sukupolven taskuhirviöitä sekä kokonaan uutta Meltan-otusta Switchin Pokémon: Let's Go -seikkailujen myötä. Nianticilla piisaa parhaillaan myös töitä Harry Potter -pelin kanssa, jota se kehittää yhdessä Warner Brosin kanssa ensi vuodelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jos tästä saisi kunnolla expaa, niin ominaisuus voisi kiinnostaa. Ongelmaksi kuitenkin muodostuu se, että suurin osa Pokemon-kavereistani asuu liian kaukana, jotta taisteleminen olisi edes mahdollista...

Nostoja