Pelaajien verta himoitseva Necropolis iskee maaliskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaajien verta himoitseva Necropolis iskee maaliskuussa

23.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Shadowrun-peleillään viimeisinä vuosina monien huulille noussut Harebrained Schemes on tuomassa markkinoille piakkoin vaihteeksi taas kokonaan uuden pelinimikkeen. Maaliskuun 17. päivä studion on tarkoitus tutustuttaa pc-pelaajat Necropolikseen, joka on tällä kertaa haastavaan toimintaan luottava toimintaseikkailupeli.

Hieman roguelike-hengessä kehitetty Necropolis on niin yksin kuin neljistääkin pelattavissa oleva kokemus, jossa tarkoituksena olisi selvitä hengissä muotoaan muuttavassa labyrintissa. Pelaajien henkeä labyrintissa uhkaavat niin monenlaiset viholliset kuin pulmatkin, mutta yhtälailla kaikkien vaarojen takana seikkailijoita odottaa myös kosolti erilaisia aarteita.

Necropoliksen ohella Harebrained Schemesilla on viime aikoina ollut työn alla myös kokonaan uusi BattleTech-robottipeli. Yhtiön Shadowrun-pelien tapaan myös siihen on hankittu rahoitus Kickstarterin kautta.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Rogueliket eivät ole erityisemmin lähellä sydäntä mutta Souls-pelit taas todellakin ovat. Tätä pitää siis todellakin testata vaikka en välitäkään peleistä, joissa ei ole kunnollista "oikeaa" suuntaa. Ehkä viimeistään tuo nelinpeli Souls-meiningillä riittää tämän ostoon.

Nostoja