Pelaaminenkin voi olla rakettitiedettä: valmis Kerbal Space Program on pian käsissämme / Uutiset / pelaaja.fi

Pelaaminenkin voi olla rakettitiedettä: valmis Kerbal Space Program on pian käsissämme

21.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Rakettitiedettä pelaajille tarjoileva rakentelupeli Kerbal Space Program on vihdoin ja ennen kaikkea viimein oikeasti valmistumassa. Pelin viralliseksi julkaisupäiväksi on vahvistunut nyt huhtikuun 27. päivä, jolloin sen 1.0-versio tupsahtaa niin Windows-, Mac- kuin myös Linux-koneille.

Lähestyvän julkaisun kunniaksi Kerbalin kehittänyt Squad-studio on ryhtynyt vähitellen paljastelemaan YouTube-kanavallaan, mitä kaikkea uutta sisältöä peli onkaan vielä saamassa. Ohesta löytyvä ensimmäinen kiusoitteluvideo esimerkiksi näyttää, että pelaajien kasaamia virtuaaliraketteja pääsevät pian lentämään myös naispuoliset kerbal-hahmot.

Vaikka Kerbal Space Programin virallinen julkaisu onkin vielä vasta edessä, on peli ollut pelattavissa tähän mennessä jo lähes neljän vuoden ajan. Alkujaan varhainen versio tuotoksesta julkaistiin kesällä 2011, minkä jälkeen se on löytänyt tiensä myös muun muassa Steamin Early Access -osastolle. Jo keskeneräisessä muodossa pelin pohjalta on myös ehditty väsäämään jopa opetustyökaluja suomalaisamerikkalaisen TeacherGaming-yhtiön avustuksella.

Ohessa Kerbalin yleinen esittelyvideo kolmen vuoden takaa.

Lähde: Kerbal Dev Team

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.