"Pelattava" traileri imaisee katsojansa Hellraidin kirottuun maailmaan / Uutiset / pelaaja.fi

"Pelattava" traileri imaisee katsojansa Hellraidin kirottuun maailmaan

23.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Dead Islandista tunnetun Techlandin fantasiateemainen toimintapeli Hellraid on saanut uuden trailerin. Mistään perinteisestä passiivisesta elämyksestä ei myöskään ole kyse, sillä trailerista on tehty YouTuben merkintäominaisuuksien avulla jälleen yksi interaktiivinen kokemus.

Periaatteessa trailerin seuraaminen onkin nyt kuin simppelin seikkailupelin pelaamista. Aika ajoin videoita katsellessa pelaaja päättävät, miten traileri jatkuu, mikä välillä johtaa kuolemaan, välillä matkan etenemiseen.

Itse trailerin sisällön on määrä olla eräänlainen esinäytös Hellraidin tapahtumille.

Hellraid julkistettiin alkujaan huhtikuussa. Tuolloin Techland erityisesti hehkutti pelin tapaa hyödyntää satunnaisgeneraatiota ainakin niin vihollisten, aseiden kuin haasteidenkin ilmaantumisen suhteen.

Peli on määrä saada Xbox 360:lle, PlayStaton 3:lle ja pc:lle vielä tämän vuoden puolella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän luasanen kuva
luasanen

Olipa vaisu traileri. Ei kyllä kertonut pelistä yhtään mitään..

Käyttäjän frozen kuva
frozen

tuli tuo reward otettua ja ihan kiva traileri kyllä

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Idea on hauska ja mielenkiintoinen. Interaktiiviset trailerit voisivat olla seuraava juttu, joista voisi kehitellä vaikka mitä.

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Uskaltaisin sanoa, että pelin tekninen puoli ei saa kaheesti kehuja. Perustelen tämä hyvin tarkoin, "Techland". En oo nähny yhtään sulavasti toimivaa peliä jonka takana olisi kyseinen yhtiö, en tiedä onko se osaamattomuutta vai pelimoottorin vika etteivät saa vähemmän bugitonta peliä kasaan. Tää on sitten mun mielipide, joten jos on jotain mun ajatuksia vastaan, niin saa yrittää ja antaa puolustuspuheen Techlandille. Ja toi traileri kyllä herätti kiinnostuksen, toivon vaan että peli olisi kohtuu kuntoinen.

Nostoja