Mittava peliale saattaa PlayStation Storen uuteen vuoteen / Uutiset / pelaaja.fi

Mittava peliale saattaa PlayStation Storen uuteen vuoteen

28.12.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Joulu on ohi ja on aika odottaa uuden vuoden alkamista, mikä tällä viikolla on ollut nähtävissä varsinkin PlayStation Storessa. Pitkin joulukuuta jatkunut 12 Deals of Christmas -alennuskampanja päättyi hiljattain Joulupukin lähdettyä töihin ja nyt sen on saapunut korvaamaan "Tammikuun alennusmyynti".

Aina tammikuun loppuun asti kestävä tarjouskampanja tarjoaa pelattavaa niin PlayStation 3:lle, Vitalle kuin PSP:llekin. Mukana on muun muassa räiskintää Borderlands 2:n kanssa, vauhdikasta 2D-toimintaa Muramasa Rebirthin johdolla ja roolipelattavaa Mass Effect -sarjan tahtiin.

Listan tarjouksista löytää PlayStation Blogin sivuilta. Huomaathan, että osa tarjouksista päättyy aiemmin kuin osa.

Muistathan myös, että esimerkiksi sekä Xbox Livessä, GOG.comissa että Steamissa meneillään on edelleen myös omat alensa. Xbox Livestä pelaajat voivat myös napata The Wolf Among Usin ensimmäisen episodin ilmaiseksi aina vuoden loppuun asti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Alennusmyynnistä tuli poimittua The Amazing Spider-Man. Ja tuli samalla hommattua Telltalesin Walking Dead, vaikkei tarjouksessa ollutkaan. Borderlands 2 oli tarkoitus hommata, mutta ostan varmaan sitten PC:lle kesällä jos sattuisi Steamissä silloin olemaan tarjouksessa. Toinen syy on se että Borderlands GOTY-edition vielä kesken boxilla. Tasolla 11 vasta ollaan joten tekemistä riittää :P.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tähän mennessä vasta Civ5 ja Red faction 1-2 lähtenyt steamista mukaan. On kyllä tullu mietittyy että pitäiskö hommaa tuo Dragon Age 2 ja Tony Hawk HD...fanit ainakin haukkuneet nuo alkuperäisiä osia huonommiksi niin taitaa jäädä ostamati vaikka aika halvalla saisi.

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Tony Hawk HD oli ihan viihdyttävä. Jos on mahdollista pelata THPS2 tai THPS4:sta, ja nauttii niistä, nii ei välttis kannata hommata. Tietenki jos parilla eurolla saa, nii sitten kannattaa poimia.

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

Ni no kuni täytyy kyllä jossakinvaiheessa tuolta napata, kun kerran noin halvalla lähtee. + Eikös tuon Borderlands 2 saa + palvelusta tälläkin hetkellä "ilmaiseksi"? Ihan vaan vinkkinä, että kukaan ei lähde sitä tuolta ostamaan. Pistäkää rahat ennemmin siihen plussaan :D

Käyttäjän Matullica kuva
Matullica

saa ja myös dmc on ilmainen. varmempi tietty ostaa jos ei pysy plussan puolella niin et menetä sitä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Stanley Parable on jäänyt käteen eikä toistaiseksi ole muuta tullut hankittua. Pitää katsoa jos tuon Ni No Kunin ostaisi pois...

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

On tuolla aivan mielettömän hyviä tarjouksia mut turha ostaa mitään ko on niin paljon entistäkin pelattavaa (vanha virsi.) Myöskin kuka tietää moniko noista alennuksista tulee PS+:lle ennenkuin ehdit niitä pelaamaan.

Käyttäjän ouroboros kuva
ouroboros

Brothers: A Tale of Two Sons piti napata... Julkaisun 15 euroa oli vähän liian suolainen hinta mun makuun mutta tuo vähän vajaa viisi euroa jo oikein kohtuullinen.

Ja pakko se oli vihdoin Ni No Kunikin ostaa... JRPG-himo ollut päällä jo useamman viikon.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Pleikkarille jäi lista Ni No Kuniin, koska kaikki muut tarjoukset saa paremmin steamista ja Vita TV ei suostu yhdistämään kuin japanilaiseen tiliini, joten en uskalla Vita/PSP diilejä ostella sen kummemmin vaikka haluttaisi.

Käyttäjän Andy48 kuva
Andy48
Lainaus käyttäjältä JoniH99

Alennusmyynnistä tuli poimittua The Amazing Spider-Man. Ja tuli samalla hommattua Telltalesin Walking Dead, vaikkei tarjouksessa ollutkaan. Borderlands 2 oli tarkoitus hommata, mutta ostan varmaan sitten PC:lle kesällä jos sattuisi Steamissä silloin olemaan tarjouksessa. Toinen syy on se että Borderlands GOTY-edition vielä kesken boxilla. Tasolla 11 vasta ollaan joten tekemistä riittää .

Saisit sen hintaan 7.70 jo nyt jos kiinnostaa ja 7.50 on yleensä steamin alennushinta. http://www.kinguin.net/category/24/borderlands-2-steam-key/ja jos teet käyttäjän ja hankit jonkun pelin niin laittaisitko sähköpostiosoitteen, josta tilin teet, koska näin saisin käyttäjälleni euron ja itsellesi ei koituisi siitä haittaa.

Nostoja