Pelielokuvan tähti: pelielokuvat ovat surkeita! / Uutiset / pelaaja.fi

Pelielokuvan tähti: pelielokuvat ovat surkeita!

14.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
44

Uwe Bollin tuoreimmassa elokuvassa näyttelevä John Rhys-Davies kritisoi pelielokuvia heikosta laadusta. Muun muassa Taru Sormusten Herrasta -trilogiassa näytellyt Rhys-Davies toivoo, että juuri ensi-iltansa saanut In the Name of the King on yksi niistä harvoista pelielokuvista, jotka onnistuvat.

"Suurimmassa osassa pelielokuvista lopullinen tuote ei ole yhtään samankaltainen pelin kanssa. Vaikka pari pelielokuvaa onnistuukin silloin tällöin olemaan laadukkaita, suurin osa niistä on surkeita tekeleitä", In the Name of the King: A Dungeon Siege Talessa näyttelevä John Rhys-Davies kommentoi.

Elokuvan ensi-ilta oli 11. tammikuuta Amerikassa.

Lähde: GameDaily

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Tottahan tuo, varsinkin kun Boll hilluu vieläkin vapaana. Eipä minua kyllä pelielokuvien huonous ole nykyään edes haitannut. Toki se on kiva nähdä pelistä tutut hahmot valkokankaalla, mutta ilmankin pärjää hyvin.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Totta. Monet pelielokuvat ovat poikenneet rajustikin alkuperäisestä pelistä ja olisi kiva että pyrittäisiin tekemään elokuvasta edes hieman siihen esikuvaansa viittaava. Monet leffat ovat kuitenkin pettäneet,pahankerran.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No ainakin tilanne on sikäli tasainen, että (lähes) kaikki leffapelitkin on huonoja XD

Mitäköhän sille countteri leffalle muuten kuuluu

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tomb Raider oli hyvä ja Resident Evil 1..

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Ihmetyttää miten Uwe saa nimekkäitä näyttelijöitä leffoihinsa. Ko. leffassa nähdään Ray Liotta & Burt Reynolds ! Onhan herrojen kulta-ajat ohi, mutta luulisi nyt heidän pääsevän muihinkin leffoihin, kun Uwen sonta tuotoksiin.

Tämä on taas kerran yksi täydellinen floppi, jota minkään studion ei olisi kuulunut rahoittaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

''Tomb Raider oli hyvä ja Resident Evil 1..''
Kummatkin paskoja kalkkuna leffoja, yksikään pelileffa ei tähän mennessä ole ollut hyvä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pelistä ei voi tehdä elokuvaa noin vain. Itse asiassa elokuvasta ei pitäisi edes tehdä pelin kaltaista. Ainoastaan pelin miljöö ja tutut hahmot tulisi siirtää valkokankaalle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvin näyttää onnistuneen tämä In the name of the King:kin, imdb:n keskiarvo reilun viidentuhannen arvostelun jälkeen näyttää 4.1/10. Go Uwe!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Noiden pelielokuvien perusteella käsikirjoittajat saavatkin pysyä lakossa... vaikka useinhan studiot muuttavat elokuvat täysin mielivaltaisesti sen perusteella minkä he uskovat myyvän. Frank Millerkin sanoi jossain 300 haastattelussa että jollei heillä olisi ollut vapaat kädet elokuvaa tehdessä studio olisi luultavasti korvannut Spartalaiset koirilla. Mutta vaikeahan noita pelejä on valkokankaalle siirtää ja osaa jopa mahdoton, kuten Final Fantasy (Advent Children) joidenkin Halojen ja MGS:sien luulisi vielä vääntyvän valkokankaalle kunhan homman hoitaa oikeat ihmiset, eikä kaikkea tehdä studioiden ehdoilla kuten Resident Evil ja Tomb Raider.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

”Tomb Raider oli hyvä ja Resident Evil 1..”
Kummatkin paskoja kalkkuna leffoja, yksikään pelileffa ei tähän mennessä ole ollut hyvä!"

Sinä se seuraat tarinaa hyvin, onneksi olkoon.
Pelaa ensiksi pelit ja kato leffat, sano sitten mitä yhteistä niillä on :)