Pelihallisimu Arcadecraft tuo retroluolansa pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Pelihallisimu Arcadecraft tuo retroluolansa pc:lle

3.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Xbox Live Indie Games -kauppapaikan hämärissä sopukoissa suosioon noussut Arcadecraft on saapumassa pc:lle. Kaksihenkisen Firebase Industries -studion mukaan Humble Store lisää pelin valikoimiinsa aivan lähiviikkoina.

Oman kolikkopelihallin pyörittämisen mahdollistava Arcadecraft hakee samalla jälleen paikkaa myös Steamin pelitarjonnasta Greenlightin kautta. Tämä on toinen kerta, kun peli jahtaa vihreää valoa, sillä sitä on jo aikaisemminkin pyritty tuomaan pc:lle. Tuolloin tavoite kaatui kuitenkin siihen, ettei kehittäjillä ollut lopulta aikaa käännöstyön tekemiseen.

Mitä simulaatioihin tulee, on Arcadecraft pelinä siitä kevyemmästä päästä. Kolikkopelihallin pyörittäminen ei vaadi pelaajilta niinkään järin erityistä mikromanagerointia, vaan oma 80-luvun Pelikaani-vastine pidetään tuottoisana lähinnä seuraamalla saatavilla olevien pelien suosiota ja sijoittamalla pelikoneita saataville tarpeeksi taktiseen malliin.

Verrattuna Xbox-versioon, ei Arcadecraft ole ainakaan aluksi tarjoamassa mitään erityistä uutta sisältöä pelaajille. Mikäli menestystä on kuitenkin tiedossa, katselevat kehittäjät, josko he lisäisivät tulevaisuudessa peliin ainakin uuden pelihallisijainnin.

Xboxilla Arcadecraft myi kaikkiaan yli 65 000 kappaletta.

Lähde: Firebase Industries

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.