Elokuun pelihelmi Gone Home myy tasaisella varmuudella / Uutiset / pelaaja.fi

Elokuun pelihelmi Gone Home myy tasaisella varmuudella

12.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Pc:lle elokuussa rantautuneen Gone Home -pelin kaupallisesta menestyksestä on julkaistu yksityiskohtia. Kehittäjä The Fullbright Companyn mukaan peliä on myyty Steamin ja yhtiön kotisivujen kautta yhteensä 50 000 kappaletta.

– Elokuun 15. päivä tapahtuneesta julkaisusta on kulunut nyt lähes kuukausi. Toivommekin, että ihmiset näkevät rohkaisevana tietää, että positiivisen arvostelumenestyksen ohella meillä menee mukavasti myös myyntien osalta, Fullbrightin perustajajäsen Steve Gaynor ilmoitti yhtiön kotisivuilla.

Gone Home on ollut ehdottomasti yksi puhuttaneimpia indiepelejä viimeisten viikkojen aikana. Pelin arvostelijoilta saama vastaanotto on esimerkiksi todellakin ollut vahva, mistä esimakua antaa esimerkiksi oheinen julkaisutraileri.

Gone Home on erittäin tarinakeskeinen, monien yksityiskohtien varaan rakennettu tutkimuskokonaisuus. Pelissä ohjaksiin isketään noin 20-vuotias amerikkalaisnainen Katie, joka vuoden Euroopassa viettämänsä reissun jälkeen palaa perheensä luo huomatakseen, ettei kotitalossa ole vastassa ristin sielua. Taloa tutkien perheen mennyt vuosi hahmottuukin pikkuhiljaa samalla, kun ulkona pauhaava ukkonen, yksinäisyys ja lämmin tarinankerronta luovat peliin omanlaistaan tunnelmaa.

Vuonna 2011 perustettu The Fullbright Company koostuu useista entisistä 2K Marinin työntekijöistä. Kyseinen 2K Gamesin alajaosto tunnetaan varsinkin BioShock 2:sta.

Lähde: The Fullbright Company

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja