Pelijätti Activision Blizzard peittosi alkuvuoden odotukset Destinyn ja Hearthstonen voimin / Uutiset / pelaaja.fi

Pelijätti Activision Blizzard peittosi alkuvuoden odotukset Destinyn ja Hearthstonen voimin

7.05.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Activision Blizzardin vuosi 2015 on lähtenyt käyntiin varsin vahvasti, peliyhtiön tuorein osavuosikatsaus kertoo.

Pelijätin tuloskatsauksen mukaan yhtiö ylitti ennusteensa ja petrasi tulostaan edelliseen vuoteen verrattuna vuoden 2015 ensimmäisellä neljänneksellä. Maaliskuun loppun mennessä Activision Blizzardin liikevaihto oli 1,278 miljardia dollaria, yli 130 miljoonaa aiempaa ennustetta enemmän. Vuosi sitten vastaavana aikana liikevaihto oli 1,111 miljardia.

Activision Blizzard korostaa katsauksessaan Bungien Destiny-räiskinnän ja Blizzard Entertainmentin Hearthstone: Heroes of Warcraft -keräilykorttipelin menestystä. Pelien yhteenlaskettu pelaajamäärä on 50 miljoonaa, joista ilmaiseksi pelattava Hearthstone on kerryttänyt 30 miljoonaa. Activisionin mukaan Destinyä pelataan keskimäärin kolme tuntia päivässä ja merkittävän osuuden pelaajista kerrotaan myös ostaneen Destinyyn julkaistua lisäsisältöä.

Yhtiön pitkäaikaisiin menestyjiin lukeuvan World of Warcraft -massiivimoninpelin pelaajamäärien kerrotaan kuitenkin laskeneen jälleen merkittävästi. World of Warcraftin aktiivisten tilaajien määrä on nyt 7,1 miljoonassa, kun pelin viimeisimmän laajennuksen julkaisun aikoihin tilaajamäärä rikkoi 10 miljoonaan rajan ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen.

Lähde: Gameinformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Aina aktiivisesti lumituiskussa!

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Bobby Kotick kiittää! Näkisin että, Hearthstonen tuominen puhelimille oli vähän niin kuin olisi laittanut sen kuuluisan rahantekokoneen töpselin seinään.