Peliklassikko Full Throttle palaa remasteroidussa kuosissa, katso myös uusi Day of the Tenctacle -traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Peliklassikko Full Throttle palaa remasteroidussa kuosissa, katso myös uusi Day of the Tenctacle -traileri

5.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Double Fine Entertainment on jatkamassa legendaaristen LucasArts-seikkailupelien remasterointia nykypäivän pelialustoille. Double Finen johtaja Tim Schafer käväisi vahvistamassa PlayStation Experience -tapahtumassa, että Grim Fandangon ja Day of the Tentaclen lisäksi myös Full Throttle on saamassa vielä remasteroidun version PlayStation 4:llä ja Vitalla (sekä todennäköisesti myös pc:llä).

Samalla Schafer paljasti myös uuden trailerin Day of the Tenctaclen remasteroidusta versiosta. Video esittelee tietysti pelin uusittua graafista antia, mutta samalla se vahvistaa myös, että pelin remasteroitu versio saadaan ulos ensi vuoden maaliskuussa.

Psychonauts-uutisia saatiin myös vielä PlayStation Experiencen yhteydessä. Sen lisäksi, että Double Fine hakee parhaillaan joukkorahoitusta Psychonauts 2:n kehitystä varten, on yhtiö tuottamassa myös ainakin PlayStation VR:ää varten itsenäistä Psychonauts in the Rhombus of Ruin -seikkailua. Seikkailu tarjoaa suoraa jatkoa ensimmäisen Psychonautsin tarinalle virtuaalitodellisuusominaisuuksilla varustettuna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Full Throttle oli yksi niistä ohi menneistä klassikkopeleistä, joita tuli pelattua myöhemmin. Tosin se jäi kesken kun oli jotain uudempaa kamaa myös jatkuvasti, kuten nytkin. Ehkä sitten remasterina saisi jo aikaiseksi pelin pelata.