Pelimaailma esillä Edinburghissa / Uutiset / pelaaja.fi

Pelimaailma esillä Edinburghissa

10.08.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
1

Englannin Edinburghissa järjestetään 21.-22. elokuuta vuosittainen Edinburgh Interactive Entertainment Festival (EIEF06). Tapahtumassa käydään peliesittelyjen lisäksi muun muassa paneelikeskusteluja pelimaailmasta. Aiheina ovat esimerkiksi työn löytäminen pelibisneksestä ja videopelien väkivaltaisuus.

Peleistä ovat esillä muun muassa Codemastersin Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar ja Eidosin työstämä Reservoir Dogs. Mukana ovat myös Blitzin tuore projekti Spongebob Squarepants sekä GTA:n ja Lemmingsin luojan, Dave Jonesin Crackdown.

Tapahtuman jälkimmäisenä päivänä järjestetään erityisesti faneille tarkoitettu tilaisuus Edingburghin Odeon-teatterissa. Tilaisuudessa pelaajat saavat tietoa pelimaailman uusimmista projekteista ja itse alasta.

- Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla pelibisneksen uusimmat kuulumiset ja nähdä tulevat hitit ennen muita. Faneille esitellään myös esimerkiksi kehitteillä olevaa uutta teknologiaa. Keskustelutilaisuuksissa on mahdollista esittää kysymyksiä alan ammattilaisille. Jokaiselle löytyy jotakin, EIEF06:n päävastaava Brian Baglow kertoi.

Tapahtuman virallisille kotisivuille pääset tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

Aww..Nyt tekisi mieli matkustaa kerrankin jonnekin pidemmälle.