Pelimaailman huomio kääntyy Leipzigiin / Uutiset / pelaaja.fi

Pelimaailman huomio kääntyy Leipzigiin

22.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
29

Huomenna keskiviikkona alkaa Leipzigin Games Convention -pelitapahtuma. Sekä pelialalle että pelaajille avoin tapahtuma tuo todennäköisesti pelisyksyn ensimmäiset isot uutiset kaikilta konsolivalmistajilta, vaikka esimerkiksi Sonyn ei uskota esittelevän PS3:a. Messujen odotetaan nostavan profiiliaan E3-messujen kutistumisen seurauksena.

Pelin avaa Sony keskiviikkona kello 10.30 Suomen aikaa omalla lehdistötilaisuudellaan. Nintendon "Wii will prove our promise"-tilaisuus alkaa kello 11.15 ja Microsoft esittelee omia suunnitelmiaan kello 14.

EA pitää oman tiedotustilaisuutensa Microsoftin jälkeen klo 15. Muita pelintekijöiden infoja ovat Konami klo 12.30, Ubisoft klo 13 ja NCsoft klo 16.

Pelaajan päätoimittaja Thomas Puha päivittää toimituksen blogia paikan päältä ja Pelaajalehti.com seuraa tapahtumia tiiviisti. Mikäli yhteydet pelaavat, pyrimme järjestämään joidenkin lehdistötilaisuuksien live-uutisointia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Noniin, hienoa tietää että saamme mahdollisimman pian uutisia tämän paikan kautta =) Ja olisi se kyllä herkkua jos saisitte tuon live-uutisoinnin järjestettyä mutta minulle jo riittää tekstikin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Odotan tätä =) ja nyt kun on vapaata niin mikäs siinä ^^.........

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivotaan että tulee plajon uutta tietoa Wiistä sun muusta...

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Hienoa hienoa! Toivoinkin että Pelaaja jotain tekstiä livenä paikanpäältä päivittäisi. Joten, jos nuo "joidenkin lehdistötilaisuuksien" live-uutisointi olisi Sony, Nintendo ja M$ olisin (ja varmasti moni muukin) erittäinkiitollinen Pelaajan tilaaja ;)

Käyttäjän snap kuva
snap

Toivottavasti yhteydet pelaavat.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Näinköhän ne näyttäisivät uuden trailerin MGS4:stä, niin kuin netissä huhuillaan. *Sormet ristissä* let it be true!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kunpa me "vierailijat" emme jäisi paljosta paitsi, sillä emmehän me "saa" lukea toimituksen blogia... Toivotaan parasta :) !

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

M$

Mikä siinä on, että tuo S pitää aina kirjoittaa dollarimerkkinä? Kyllä ne kaikki yritykset ihan rahaa yrittävät tehdä, ei MS ole ainoa.

Mutta itse uutisesta niin tuskin mitään hirveän mielenkiintoista tulee esille tuola. TGS ja X06 ovat jo niin lähellä.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Koska M$ on aivan uskomattoman rikas yritys. Sen huomaa Xbox strategiastakin. Konsolien myynnit ylsivät juuri yli GC:n myyntien mutta tappiot olivat sellaiset jotka olisivat varmasti pistäneet Sonyn ja Nintendon laittamaan lapun luukulle.
Ja siis tämä todellakin oli M$:n taktiikkakin, eli varsinaisesta epäonnistumisesta ei ollut edes kyse. Rahaa oli tarkoituskin laittaa palamaan kuin roskaa. Se tuo pientä osviittaa yrityksen pankkitilistä. Tästä tuo $.
Toki takana kummittelee IE:n ja Windowsin naittaminen ja muut kyseenalaiset monopoli aseman hyväksi käytöt.

Messuista että eikös Nintendon tilaisuus kulje nimellä "Wii prove our promise"? Joten sen perusteella jotain on tulossa...todellakin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Odotan tuota Nintendon tilaisuutta innolla. Muut ei sitten juuri kiinnosta, osittain myös siitä syystä etteivät Microsoft ja Sony meinaa mitään suurempia julkistaa. Paitsi jos Metal Gear Solid 4:n uusi traileri on tulossa, niin totta kai se pitää katsoa.