Pelimaailman suurimmat pettymykset / Uutiset / pelaaja.fi

Pelimaailman suurimmat pettymykset

23.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
125

Pelisivusto 1up listaa pelimaailman suurimmat pettymykset. Listalta löytyy useita nimikkeitä, joiden hype oli normaalia suurempaa, mutta lopputulos ei välttämättä täysin puheiden mukaista. Kaikki listan pelit eivät siis ole huonoja, vaan odotukset alittavia.

Lista koostuukin lähinnä nimekkäistä ja arvostetuista peleistä. Silti jokaisen listalla pelin ennakkohype muistetaan taatusti vielä vuosienkin päästä. Mukana ovat esimerkiksi Metal Gear Solid 2, Super Mario Sunshine, Enter the Matrix ja Lair.

Katso kaikkien aikojen suurimmat pettymykset täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Listaan kannattaa lisätä kuulemma osittain lähes pelauskelvoton Orangebox PS3:lle
http://kotaku.com/gaming/the-orange-box/orange-box-on-ps3-broken-325765.php

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lisätään listaan samalla Halo 3.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Lisätään listaan samalla Halo 3."

Kerrotko miksi se ei ole listalla, vaikka on jo julkaistu? Missä logiikka?

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Mielestäni FFVIII, Mario sunshine ja MGS2 eivät kuuluisi tuohon listaa. Erinomaisia pelejä jokainen noista kolmesta.

"Listaan kannattaa lisätä kuulemma osittain lähes pelauskelvoton Orangebox PS3:lle
http://kotaku.com/gaming/the-orange-box/orange-box-on-ps3-broken-325765.php"

Noin käy ku antaa jotain EA:n osaamattomiin käsiin. Aika naurettavaa että niin isolla jätillä kuin EA ei ole rahaa/osaamista/halua tehä pelejä ps3:lle kunnolla.
Onneksi itse olen jo tuon pelannut pc:llä läpi...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itse lisäisin tuohon listaan Stalkerin, Deus ex: IW ja Daikatanan

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Vaikka monet nuista peleistä ovat aivan upeita esim. MGS2, FFVIII, Sunshine, mutta ymmärrän kyllä miksi ne voivat olla pettymyksiä joillekkin, kun ajattelee niitten edeltäjiä ja sitten jatko-osan pitäisi vielä olla parempi kuin edeltäjä.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Olen samaa mieltä lähes kaikista peleistä. MGS2 on oli ensimmäinen MGS-peli ja samalla ainoa minkä omistin(NES-versioita ei lasketa). Ja tämä lähinnä karkoitti minut koko sarjasta. Ensimmäistä MGS-peliä tuli kokeiltua kavereilla ja vaikutti todella hyvältä ja olikin todella mielenkiintoinen teos, mutta en tuona aikana omistanut Pleikkaa vaan pelailin Niballa, joten peli jäi hyllylle. Sitten joskus aikanaan tuli se PS2 ostettua ja muistelin kuinka siisti ensimmäinen osa oli ja tuli sitten MGS2 ostettua. Peli ei iskenyt itseeni sitten yhtään. Juoni oli täyttä kuraa ja tätä on aina niin tässä sarjassa kehuttu, joten tässä tuli ensimmäinen pettymys. Kontrollit olivat kauheat, joka rikkoi todella paljon pelikokemusta. Ainoa mikä tässä pelissä loisti olivat hahmot, jotka olivat pirun mielenkiintoisia ja olivatkin ainoat asiat mitkä jaksoi pitää pelin ääressä. Läpi asti en kuitenkaan koskaan jaksanut pelata. Eikä tämän kokemuksen jälkeen ole muita MGS-pelejä tullut ostettua. NES:llä löytyy molemmat MG-pelit ja ne ovatkin ainoa kunnon kosketus tähän sarjaan.

Fablelta en taas mitään odottanutkaan, koska Möly Petteri on menettänyt pelin luonti taitonsa ja osaa enään vain aukoa päätään. Suoraviivainen roolipeli, johon kyllästyi alta aikayksikön... No tuli se silti pelattua läpi.

FF8 oli myös todella iso pettymys FF7 jälkeen. Tämä tuli oikeastaan väkipakolla pelattua läpi... No okei korttipeli oli siisti ja korttien keräily.

Sunshine = Toisteksi surkein Mario peli heti Mario 2 jälkeen.

Shenmue 2 ei tosin omasta mielestä pitäisi olla tällä listalla. Peli ei kylläkään kehittynyt kovinkaan paljon verrattaessa ykköseen, mutta vei edelleen juonta eteenpäin ja tekemistä löytyi todella paljon. Jostain syystä tämä peli iski itseen kovaa ja pidän edelleen tästä pelistä.

Lair ja Red Steel jäi suosista kauppaan. Ehkä nuokin tulee, jossain häiriintyneessä mielentilassa ostettua, jonakin päivänä.

Assasin's Creed tuli tänään ostettua, joten siitä en vielä mitään voi sanoa.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Eikä Assassins creedkään kelvoton ollut, mutta kyllä monet odottivat siltä paljon enemmän. Onneksi en itse ole kuunnellut noita hypettelyjä niin en pettynyt paljoa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mielestäni listaan olisi kuulunut Gears of War. Niin yksipuoleista peliä on vaikea toista löytää.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Jaa kun mielestäni Assassins Creed ei kuulu tuohon listaan. Kaikki muut allekirjoitan.