Pelimusiikkia iltaan: suomalaisen Game Music Collectiven ensiesiintyminen soi nyt ilmaiseksi Yle Areenassa / Uutiset / pelaaja.fi

Pelimusiikkia iltaan: suomalaisen Game Music Collectiven ensiesiintyminen soi nyt ilmaiseksi Yle Areenassa

5.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Yleisradio on tuonut kaikkien kuunneltavaksi tallenteen syyskuun lopulla järjestetystä Game Music Collective -orkesterin ensiesiintymisestä. Nuorista suomalaisista musiikkialan ammattilaisista koostuva ryhmä on erikoistunut soittamaan nimenomaan sovituksia pelimusiikista, jota piisasi debyytissä kuunneltavaksi lähemmäs kahden tunnin verran.

Konsertissa soitantaan pääsi kappaleita esimerkiksi Final Fantasy VII:stä, The Elder Scrolls V: Skyrimista, Monkey Islandista ja Undertalesta. Sponsoridiilin myötä muutama Veikkauksen tuotteista tuttu viisukin kilisee hetkellisesti osana show'ta.

Kuunneltavissa esitys näyttäisi olevan marraskuun alkuun. Kuuntelemaan sitä pääsee tästä.

Pelaaja-lehden raportin Game Music Collective -tapahtumasta voi lukaista tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CM761 kuva
CM761

Ylen taannoisten sekoilujen valossa on sentään mukavaa todeta, että ainakin siellä tunnutaan panostavan peleihin ja oheismediaan niiden ansaitsemalla vakavuudella. Esports-lähetykset ovat olleet erittäin miellyttävää katsottavaa ja kyllähän tämäkin menee nyt heti kuunteluun kun en itse konserttiin päässyt.