Pelinkehityskomedia Mythic Quest uusittiin jo toiselle kaudelle / Uutiset / pelaaja.fi

Pelinkehityskomedia Mythic Quest uusittiin jo toiselle kaudelle

21.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Mythic Quest, Apple, Apple TV+, Raven’s Banquet, Ubisoft, Elämää Philadelphiassa

Applen TV+-palveluun matkaava komediasarja Mythic Quest: Raven’s Banquet ei ole jäämässä yhteen kauteen. Apple on jo ennen sarjan debyyttiä vahvistanut, että siitä on jo ennakkoon hankinnassa toinen tuotantokausi.

Fiktiivisen Mythic Quest -pelin kehityksestä kertovaa sarjaa on ollut tekemässä Elämää Philadelphiassa -kaksikko Rob McElhenney ja Charlie Day, joista McElhenney esittää myös keskeisessä osassa olevaa luovaa johtajaa Ian Grimmia. Myös Ubisoft on ollut mukana tuottamassa sarjaa.

Yhdeksästä puolen tunnin jaksosta koostuvan sarjan ensimmäisen kauden on määrä ilmestyä Apple TV+ -palveluun kokonaisuudessaan 7. helmikuuta. Siitä saatiin tuore traileri aiemmin kuun alussa.

Lähde: Apple

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nykyään tulee ihan liikaa laadukasta katsottavaa. 90-luvulla olisi ollut aikaa ja tilaa niiden sen aikaisten ohjelmien tilallekin. Ei millään ehdi katsoa kuin ihan pakolliset tapaukset. Sama ongelma pelienkin puolella. Leffoja tulee omaan makuun taas melko huonosti mitään "pakko nähdä"-tavaraa mutta erikoisempia tapauksia on listoilla niitäkin varmaan puolensataa.

Muistan ajat kun viikossa tuli seurattua jakso kerrallaan jotain 3-5 sarjaa ja päälle kesätauot sun muut. Noistakin nykyään moni menisi sarjaan "katso jos ehtii" ja luultavasti jäisi suurin osa kokonaan katsomatta nykyisten sarjojen vuoksi. Ei vain olisi syytä kuluttaa aikaa mihinkään keskinkertaiseen kuten joskus silloin. Sen lisäksi että oli kotimaisten kanavien sarjahankintojen varassa.

Nostoja