Pelipalvelu EA Access suunnistaa PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Pelipalvelu EA Access suunnistaa PS4:lle

7.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Xbox Onella jo pidemmän aikaa hiihtänyt pelipalvelu EA Access on tulossa sittenkin vielä PlayStation 4:lle. Palvelu aloittaa Sonyn pelikonsolin valloituksen heinäkuusta lähtien.

EA Accessin voisi sanoa olevan eräänlainen edeltäjä Xbox Game Passille ja PlayStation Now'n nykyversiolle. Kuukausimaksua vastaan se tarjoaa pääsyn mittavahkoon Electronic Arts -pelien tarjontaan aina erilaisista urheilupeleistä Batlefieldin ja Titanfallin kaltaisiin suurpeleihin. Palvelu ei toimi suoratoiston voimin, vaan pelattavat pelit ladataan aina konsolin kovalevylle.

Monien tulevien pelien tapauksessa EA Access tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla uusia nimikkeitä hieman ennen niiden virallista julkaisua.

Nykytiedon perusteella EA Access hinnoitellaan PS4:llä samaan malliin kuin Xboxilla. Kuukaudessa se kustantaa siis noin nelisen euroa, kun vuoden setin saa 25 eurolla.

Pc:llä EA:lla on olemassa myös vastaavanlainen palvelu nimeltä Origin Access.

Lähde: EA (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Pelaamisen tulevaisuus ja tämän näkisin auttavan siirtoa ”kokonaan” digitaalisiin palveluihin.
Pelattiin tuossa PC:llä A Way Out hetki sitten ko. palvelun kautta ja oikein hyvä kokemus. Vielä olisi jäänyt aikaa pelailla vaikka muitakin pelejä. Sonylta haluaisin silti nähdä isompaa panostusta näihin ja muutenkin digitaalisiin palveluihin, rukatkaa vaikka se PS Store kuntoon ensiksi :)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ne muutamat jotka kiinostaa niin ostan mielummin omaksi kuin että maksaisin vuokraa vuosikausia ja silti suurin osa jää pelaamatta

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

EA Accessin valikoima pyyhkii kyllä PS4:lla lattiaa, kun vertaa kilpaileviin alustoihin. Hinta oletettavasti on sama (?), vaikka valikoima huomattavasti heikompi. Jopa Xbox Onella nuo vanhemmat pelit kaiketi pelattavissa taaksepäinsopivuuden takia? PS4:lla saadaan tyyliin Battlefrontit, Titanfall 2, ME: Andromeda, pari uusinta Battlefieldiä ja läjä urheilupelejä. Jos pelattavaksi saisi mm. Dead Spacet, Mass Effect-trilogian, Army Of Twot, Skatet ja ne vanhat - oikeasti hyvät - Battlefieldit, niin lähtisi tilaukseen samantien.