Pelistriimauspalvelu PlayStation Now muuttui enemmän Xbox Game Passin kaltaiseksi – Suomi-julkaisu puuttuu silti edelleen / Uutiset / pelaaja.fi

Pelistriimauspalvelu PlayStation Now muuttui enemmän Xbox Game Passin kaltaiseksi – Suomi-julkaisu puuttuu silti edelleen

22.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Sonyn Netflix-tyylinen pelipalvelu PlayStation Now ei toimi enää pelkästään vain suoratoiston voimalla. Syyskuun aikana palvelun käyttäjille tuodaan aalloittain käyttöön mahdollisuus ladata Now'n valikoimista löytyviä pelejä pelattavaksi suoraan myös PlayStation 4:n kovalevyltä, mikä tekee siitä siis aina vain enemmän Xbox Game Passin kaltaisen.

Lataamista tukevat palvelun PS4- ja PS2 Classic -pelit, kunhan hallussa on vain voimassa oleva PlayStation Now -tilaus. Tilauksien rauetessa Now-pelejä ei voi enää pelata ellei tilausta tietenkään uusi jossain vaiheessa. Ladattujen Now-pelien pelaaminen ei vaadi sentään jatkuvaa nettiyhteyttä, joskin pelit lukittuvat kyllä käytöstä, jos nettiin ei ole ollut yhteydessä viikkoon.

Niin kuin PlayStation Now -peleissä tähänkin asti, eivät palvelun kautta hankitut pelit vaadi Plus-jäsenyyttä nettipelaamiseen.

Suomesta käsin PlayStation Now'ssa on edelleen kyllä se nihkeä yksityiskohta, ettei se ole vieläkään virallisesti saatavilla täällä. Euroopassa palvelu on tuotu tähän mennessä vain Britteihin, Saksaan, Ranskaan, Belgiaan, Alankomaihin, Irlantiin, Itävaltaan ja Sveitsiin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Kenties nyt palvelu saadaan muuallekin maailmaan, kun superdupernopea nettiyhteys ei ole välttämätön vaatimus.

Käyttäjän jepic kuva
jepic

Ei varmaan koskaan tule tänne Pohjolaan. Nuo maat ovat pysyneet samana jo muutaman vuoden ajan. Jos laajennushaluja olisi ollut, varmaan tuossa ajassa olisi saatu vaikka mitä aikaiseksi.

Käyttäjän menu kuva
menu

Olisikohan Suomen Sonyn eudustajissa se ongelma jos ei edes yritä auttaa saamaan sitä tänne

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus menu

Olisikohan Suomen Sonyn eudustajissa se ongelma jos ei edes yritä auttaa saamaan sitä tänne

No siis palveluahan ei ole koko Pohjoismaissa, jossa Suomella muutenkin on ehkä vähiten vaikutusvaltaa asian suhteen. Semmoiset ihan isohkot tekijät kuin Espanja ja Italiakin ovat edelleen ilman.

Nostoja