Pelitapahtuma PAX East vaikeuksissa koronaviruksen vuoksi - CD Projekt ja PUBG Corp liittyivät vetäytyjien joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Pelitapahtuma PAX East vaikeuksissa koronaviruksen vuoksi - CD Projekt ja PUBG Corp liittyivät vetäytyjien joukkoon

26.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Kevään merkittävimpiin pelitapahtumiin lukeutuva PAX East on joutunut ongelmiin koronavirusepidemian vuoksi.

Huomenna alkava PAX East on menettänyt alkamisensa kynnyksellä merkittävän joukon esillepanijoita, jotka ovat ilmoittaneet peruvansa osallistumisensa. Viimeisimmät perujat ovat todennäköisesti vuoden odotetuinta peliä Cyberpunk 2077:ää viimeistelevä CD Projekt RED sekä PlayerUnknown's Battlegroundsin kehittäjä PUBG Corp. Aikaisemmin PAX East -osallistumisensa peruivat mm. Sony, Square Enix ja Capcom.

Koronaviruksen pelko on vaikuttanut PAX Eastin lisäksi myös muihin tapahtumiin. Esimerkiksi Sony, Facebook ja EA ovat ilmoittaneet jättävänsä ensi kuussa järjestettävän Game Developers Conferencen väliin. Tällä viikolla Barcelonassa järjestettäväksi suunniteltu Mobile World Conference taas peruttiin kokonaan jo kaksi viikkoa sitten.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olenko ymmärtänyt jotain väärin vai järjestetäänkö PAX East muka jossain Kiinassa? Mikäli ei, niin ei kai se virus vielä ole Bostoniin (jossa Google kertoo tapahtuman olevan) vielä merkittävässä mittakaavassa ehtinyt?

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Eihän kai se lopulta vaadi kuin että pari kiinalaista liikemiestä imee kulhon jotain tautista lepakkosoppaa, lentää bostoniin ja kiertelee siellä neljä päivää yskimässä 70000 kävijän päälle

Nostoja