Penny Arcade saapuu PS3:lle piakkoin / Uutiset / pelaaja.fi

Penny Arcade saapuu PS3:lle piakkoin

22.10.2008 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11

Hothead Gamesin kehittämän episodimaisen Penny Arcade Adventuresin ensimmäinen osa on vihdoinkin saapumassa myös PlayStation Storeen. Pc:llä, Macilla ja Xbox 360:lla jo julkaistun pelin kerrotaan saapuvan Yhdysvaltojen kauppapaikalle huomenna vajaan 15 dollarin hintaan. Euroopan julkaisusta on kerrottu hieman epämääräisempi "pian Yhdysvaltain jälkeen".

Tunnettuun nettisarjakuvaan pohjautuva Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipe of Darkness - Episode One sisältää Trophy-tuen, pistetilastot sekä taustamusiikkituen. PS3-pelaajien ei tarvitse odottaa jatkoakaan kovin pitkään, sillä sarjan toinen luku julkaistaan PlayStation Storessa ennen joulua. Kakkososan Xbox Live Arcade- sekä pc-versiot ilmestyvät myös samoihin aikoihin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Alpha kuva
Alpha

Tuleekos pelistä demoa?

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

Tuolla hinnalla ei voisi vähempää kiinnostaa. Käsittämätön hinta noinkin keskinkertaiselle pelille (metacritic 7). Melkein samanhintaisen Wipeout HD:n rinnalla tämä julkaisu tuntuu lähinnä huonolta vitsiltä.

Käyttäjän Reventon kuva
Reventon

"Tuleekos pelistä demoa?"
Eips, tietääkseni.

Hinta ei ole kovinkaan kaksinen ja eplikin on arvosanojen mukaan sitä alle 8:n luokkaa...
Mutta kaipa tuosta joku voi nauttia, pelihalleissa seikkailun voi näköjään hoitaa konsoleillakin, kun irl-pelihallit ovat kuolemassa sukupuuttoon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PA pojat ja niiden kuivat läpät ei tarvitse yhtään rojalteja.

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

Eikö tämä mnien mielestä ollut aikalailla surkea?

Käyttäjän the wii kuva
the wii

ihan jees hinta mutta en tiedä onko pleikan omistajille ku he saavat tyylii samaan hintaan wipeout HD no jos joku tykkää tästä nii mikäs siinä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ylättävää ottaen huomioon sarjan PS3-mielipiteet :D Homma pitääkin ehkä ottaa vittuilun kannalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No monien mielipiteethän eivät PS3:n omistajia ole ennenkään haitanneet: BlueRay on nopea peleissä, 15-30min asennukset se vasta on next gen:iä(eikä mitään C64-gen:iä, eihän sillä latailtu viittäkään minuuttia) ja sitähän varten siinä just onkin kovalevy, Tärinät olivatkin NIIN last gen, Motor Storm on nopea ja Metal Gearin välivideot ovat elokuvataidetta ja se on pelien tarinankerronnan edelläkävijä, eikä kukaan lahjo peliarvostelijoita, he ovat yhtä rehellisiä uurastajia, kuin Sony. Ehkä tämä Penny Arcadekin on PS3:lla sitten peli parhaasta päästä, ja ehkä PS3-miehet löytävät sen "huumorin" siitä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

no johan kesti. XO versio tuli ja meni. mutta kiva että PS3 sai vihdoin omansa.
Peli ei sinänsä ole erityinen, mutta jos kiero huumori uppoaa, nii tää on huippu.
VIERAILIJA sanoi: " No monien mielipiteethän eivät PS3:n omistajia ole ennenkään haitanneet: BlueRay on nopea peleissä, 15-30min asennukset se vasta on next gen:iä(eikä mitään C64-gen:iä, eihän sillä latailtu viittäkään minuuttia) ja sitähän varten siinä just onkin kovalevy, Tärinät olivatkin NIIN last gen, Motor Storm on nopea ja Metal Gearin välivideot ovat elokuvataidetta ja se on pelien tarinankerronnan edelläkävijä, eikä kukaan lahjo peliarvostelijoita, he ovat yhtä rehellisiä uurastajia, kuin Sony. Ehkä tämä Penny Arcadekin on PS3:lla sitten peli parhaasta päästä, ja ehkä PS3-miehet löytävät sen ”huumorin” siitä."

Jos tärinä on NIIN last gen, niin miks Sony updattas ohjaimensa Dual shock:s??
Ja blu ray on nopea peleis vain siksi, ku osa peleistä ladataan kovolle.
Ei paha ratkaisu

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Taas yksi peli joka on nähty jo ajat sitten Xboxilla ja nyt pahasti jälkijunassa pelijulkaisija suo armopalan myös PS3-pelaajille, kun lopulta vaivautuvat pelinsä tappiokonsolille kääntämään.

Miksi kukaan ajatteleva olento siis hankkisi PS3:n, joka maksaa kilpailijaansa nähden tuplasti mutta häviää silti pelien näyttävyydessä, valikoimassa ja ilmestysmisaikataulussa?

PS3 - tyhmien pelikonsoli

Nostoja