People Can Fly haluaisi tehdä jatkoa Bulletstormille

People Can Fly haluaisi palata useamman vuoden takaisen räiskintäpelin pariin.

5.7.2019 12:22

Puolalaisstudio People Can Fly kehittää parhaillaan E3:ssa julkistettua Outridersia, mutta tekijät ovat kertoneet uudessa haastattelussaan halustaan tuoda jatkoa myös heidän aiemmalle Bulletstorm-räiskinnälle.

Bulletstorm sai muutama vuosi sitten remasteroidun version nykyisille alustoille, ja elokuussa peli on tarkoitus tuoda Nintendo Switchille. Studion toimitusjohtaja Sebastian Wojciechowski paljastaakin Eurogamerille, että heidän omistama pelin IP on heille tärkeä ja studiolla on halu palata sen pariin jollain tavalla.

– Meillä ei ole välittömiä suunnitelmia palata tämän IP:n pariin ottaen huomioon meidän merkittävät suunnitelmat Outridersin kanssa. Mutta jos ajattelemme studiota pidemmällä aikavälillä, niin tämän pelin pariin palaaminen olisi luonnollisesti mahtavaa, Wojciechowski paljastaa.

Hän kuitenkin mainitsee, että tätä mahdollisuutta varten jatko-osan pelaajamäärät pitäisivät olla suuremmat kuin alkuperäisteoksella, mitä varten studion täytyisi tehdä jotain peliliikkeitä.

– Jos aiomme koskaan palata sen pariin! Wojciechowski tähdentää haastattelun lopuksi.

Bulletstorm julkaistaan Nintendo Switchille elokuun lopussa. Studio kehittää parhaillaan myös yhteistyöllistä räiskintäpeliä Outriders pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, joille se julkaistaan kesällä 2020.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa