Perfect Dark Zeroon vihdoinkin uusia karttoja / Uutiset / pelaaja.fi

Perfect Dark Zeroon vihdoinkin uusia karttoja

5.06.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
6

Microsoft on ilmoittanut Xbox 360:n julkaisupelinä ilmestyneen Perfect Dark Zeron saaneen karttapäivityksen. Uudet moninpelikartat on mahdollista ladata Xbox Liven kauppapaikalta 500:lla pisteellä eli noin kuuden dollarin hintaan. Neljä karttaa sisältävän päivityksen myötä pelaajat pääsevät taistelemaan Plaza, Trench, Rooftops ja Gas Plant -nimisissä kentissä.

Pelaajat saivat odottaa seitsemän kuukautta pelin ensimmäisiä lisämateriaaleja. Karttapaketti antaa varmasti lisäpotkua verkkopeliin, mutta lisämateriaalin myöhästyminen on varmasti saanut monet jo kyllästymään. Jää nähtäväksi, tuliko tämä päivitys liian myöhään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Czaba kuva
Czaba

Kröhm, myin pois ja ostin Oblivionin, enough said. Jotenkin liian perinteinen ja liian brittiläistyylinen räiskintä. Olisin kaivannut paljon reippaampia uudistuksia pelin rakenteeseen, ja jotain järkeä ja ryhtiä tarinaan.

Käyttäjän Yarichin kuva
Yarichin

MAHTAVAA!! Yhteen maailman parhaasta FPS -pelistä kyse bojat! ;-) Lähtee heti lataukseen kun saan rahaa ja saan boxin takaisin... =P

Käyttäjän kahviz kuva
kahviz

kaippa nuo pitää hakea. Vaikka en enää hirveän aktiivisesti peliä pelaakkaan mutta jospa noista saisi uutta intoa taas peliin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Uusia kenttiä ei ole vielä julkaistu, vaan MS:llä on sattunut pieni kömmähdys.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tosiaan mitään uutta ladattavaa peliin ei vielä ole saatavilla. PDZ:n demossa pääsee kuitenkin yhtä uutta karttaa kokeilemaan. En pienen testin perusteella tajunnut kentästä muuta kuin sen, että hämärä korostaa PDZ:n grafiikkamoottorin parhaita puolia. Tummat, kosteat kiviseinät helmeilevät korkeakontrastisessa valossa. :)

Eiköhän nuo karttapaketit tule hankittua, sillä itse pidin kovasti PDZ:n verkkopelistä. Suurin ongelma oli karttojen vähyys, minkä takia taktiikat rutinoituivat liikaa ja peli kadotti yllätyksellisyytensä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Heti pistän lataukseen kun tulevat Market Place:een.