Perfect Darkille jatkoa? / Uutiset / pelaaja.fi

Perfect Darkille jatkoa?

15.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
39

GameGuru-sivusto väittää Microsoftin ilmoittavan Perfect Dark Zeron jatko-osan ensi vuoden puolella. Uudessa Perfect Darkissa tarina olisi aikaisempaa vahvempi ja vakavamielisempi.

Vielä ei tiedetä, olisiko kakkonen jatkoa Xbox 360:n julkaisun yhteydessä ilmestyneelle Perfect Dark Zerolle vai jatkuuko tarina siitä, mihin Nintendo 64:n klassikkopeli jäi.

Pelialalla huhut osoittautuvat usein paikkaansa pitäviksi, joten kannattaa varautua siihen, että Rare tekee vielä jatkoa Perfect Darkille.

Lähde: Computer and Videogames

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En nyt tiedä kannataisiko tuohon perfect dark pelisarjaan enää panostaa. Sen kulta-ajat on jo ohitse.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyviä taikka huonoja uutisia sarjan -faneille. Ne ketkä pelasivat aikanaan N64:llä kyseistä peliä niin aika moni heistä varmasti pettyi X0:n näkemykseen. Itse ainakin petyin. Toivottavasti tuleva PD on parempi mitä edellinen.

"että Rare tekee vielä jatkoa Perfect Darkille."

Tämä on minusta aivan turha "mainoslause", koska kaikki ketkä teki Raresta Raren lähtivät firmasta jo aikaa sitten.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Hieno juttu! PD Zero oli suuri pettymys loistavan Perfect Darkin jälkeen. Toivottavasti sarja palaa uuden osan myötä takaisin alkuperäiseen loistoonsa.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

En ikinä ostanut xbox 360:sen julkaisupeliä tätä pd zeroa,koska jotenkin se ei napannut silloin liekö nainen pääosassa tai jokin. Tältäkään jatkolta en suoranaisesti odota luonnollisesti mitään muutakuin että toivon vain hyvää peliä ja ettei pohjautuisi millääntavalla zeroon.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nainen pelin päähahmona ei oikein iske. Portal kuitenkin oli hyvä. Tosin, se olisi ollut hyvä vaikka hahmona olisi ollut vaaleanpunainen villakoira.

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Koskaan ei ole tultu Perfect Darkkeja edes kokeiltua, vaikka kehuja on kyllä kuultu.
Toivottavasti onnistunut tekele tulossa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Perfect Dark Zero on kyllä yksi kankeimpia ja huonoimpia FPS-pelejä mitä olen kuuna päivänään nähnyt... Silti sekin veti hyviä arvosanoja next. gen-kiimassa... Tänä päivänä se saisi murska-arvosteluja osakseen...

Mutta... Aikaa on kulunut ja ehkä pelintekijätkin osaavat kehittyä... Ehkäpä (ensi) vuoden positiivisin yllättäjä on tulossa ?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei tää nyt mitään suurempia riemunpurkauksia kyllä nostata, sen verran keskinkertainen tekele se PD zero oli mutta katsellaan. Ainahan ton voi sitten vaikka alelaarista napata mukaansa sitten joskus, uutena tuskin tulee hommattua kun niin paljon parempiakin vaihtoehtoja on saatavilla samasta genrestäkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

N64 PD on ehkä paras räiskintäpeli tähän mennessä. Myös XO:n PDZ oli kova peli ja odotankin jatko-osaa innolla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Hyviä taikka huonoja uutisia sarjan -faneille. Ne ketkä pelasivat aikanaan N64:llä kyseistä peliä niin aika moni heistä varmasti pettyi X0:n näkemykseen. Itse ainakin petyin. Toivottavasti tuleva PD on parempi mitä edellinen."

Itse en Xbox:n Perfect Dark Zero aikaisempia Perfect Dark:a ole pelannu ja silti peli oli mielestäni harvinaisen tylsä. Eli melkoinen pettymys.

Arvostelut kertoivat yli 9 arvosanasta ja jopa Gamespot antoi aivan törkeän hyvän arvosanan pelille. Tuli pikkasen voitelun makua kyllä niissä arvosteluissa mieleen kun olin itse peliä koittanut. Noin 5 kertaa olen yrittänyt pakottaa itseni pelaamaan pelin läpi, mutta ei vain ykskertaisesti kykene. Niin surkeasta pelistä on kyllä kyse.

Ainoa positiivinen asia on, että peli näyttää ihan kohtalaisen hyvältä sekä aseet tuntuvat ja näyttävät hyviltä ammuttaessa.