Perinteinen Ratchet & Clank -toiminta palaa PlayStation 3:lle marraskuussa

Ratchet & Clankin näillä näkymin viimeinen PlayStation 3 -seikkailu osuu marraskuulle. Nexus-lisänimellä varustettua peliä myydään 30 eurolla.

3.10.2013 15:53

Ratchet & Clank -pelisarjan PlayStation 3 -tarinoille eräänlaisen päätöksen tuova Ratchet & Clank: Nexus on saanut julkaisupäivän. Sony ja Insomniac Games tuovat pelin sekä kauppojen hyllyille että PlayStation Storeen marraskuun 13. päivä.

30 euron hintaan myytävä peli vie sarjan jälleen takaisin perinteisemmän toimintaloikinnan pariin. Seikkailu on täysihintaisiin tuotoksiin nähden toki lyhyempi kokemus, mutta Insomniac lupaa, että tästä huolimatta se on uusine aseineen ja varustetarjontoineen kuitenkin myös varsin vaikuttava peli pelata läpi.

Ennakkotilaajia Sony ja Insomniac houkuttelevat pelin puoleen pienen edun voimin. Tilailemalla Nexuksen tietyiltä jälleenmyyjiltä etukäteen, lykätään pelin mukaan Ratchetille puettava Pyronox-haarniska (kuvassa).

Julkaisupäivän julkistuksen kunniaksi Insomniac latasi nettiin myös oheisen ”dokumentin”. Siitä saanee ainakin jonkinlaisen kuvan, miten Ratchet-peli rakentuu.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa