Perintö on taas kuolemaa vahvempi! Rogue Legacy 2 paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Perintö on taas kuolemaa vahvempi! Rogue Legacy 2 paljastui

3.04.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Rogue Legacy 2, Rogue Legacy, Cellar Door Games, 2020

Kanadalaiskehittäjä Cellar Door Games on vahvistanut jatko-osan sen indiehitti Rogue Legacylle. Ainakin pc:lle tuloaan tekee parhaillaan Rogue Legacy 2, jonka pitäisi olla odotettavissa Steamiin kesän aikana.

Jatko-osa rakentuu hyvin saman rungon varaan kuin sen edeltäjä. Pelissä tutkitaan siis alati satunnaisesti muuttuvaa linnaa, jossa kuitenkin kukistetut pomot pysyvät tapettuna. Pelikerroilla kerätyllä valuutalla päästään rakentamaan myös omaa kartanoa, joka tarjoaa erilaisia vahvistuksia tulevia pelikertoja varten. Käytössä oleva sankarihahmo vaihtuu vuorostaan erikoiskykyineen – ja vikoineen – jokaisen kuoleman jälkeen.

Uusina asioina peli esittelee tietysti tuoreita ympäristöjä ja vihollisia sekä yksityiskohtaisemman ulkoasun. Vanhoja ideoita on niitäkin monipuolistettu, sillä esimerkiksi eri hahmoluokat hyödyntävät nyt kukin omaa aseistustaan. Hahmoihin vaikuttavia ominaisuuksia on niitäkin lisätty.

Ohessa joukko ensimmäisiä ruutukaappauksia.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

No nyt on kova. Ykköstä tullut 50h pelattua, minkä aikana kerran pääsin linnan läpi ja piereskelin kaikkiaan 54 kertaa jälkipolvillani. Seuraajaan saa varmaan upotettua taas aikaa.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Jatko-osa pelille joka synnytti rakkauteni roguelite genrelle? Kyllä kiitos 😀

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Pelaamatta 10/10. Parasta genreä