Perjantai 13. vahvistui - kauhupelin Kickstarter-kampanja onnistui / Uutiset / pelaaja.fi

Perjantai 13. vahvistui - kauhupelin Kickstarter-kampanja onnistui

12.11.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Perjantai kolmastoista vahvistui - kauhupelin Kickstarter-kampanja onnistui

Friday the 13th: The Game on askeleen lähempänä julkaisua projektin saavutettua joukkorahoitustavoitteensa.

Perjantai 13. -kauhuelokuvasarjaan perustuva peli rikkoi eilen 700 000 dollarin vähimmäistavoitteensa. Minimitavoitteen täyttyminen tarkoittaa kehittäjien mukaan pelin valmistumista suunnitelmien mukaan. Friday the 13th: The Game on sittemmin yltänyt myös ensimmäiseen jatkotavoitteeseensa. 725 000 dollarin rajapyykin myötä pelaajat pääsevät kokemaan uuden Mirror Smash -tapon sarjamurhaaja Jason Voorheesin käsissä.

Friday the 13th: The Gamen joukkorahoituskampanja päättyy tänä lauantaina, joten tukijoilla on vielä aikaa tavoitella esimerkiksi uusia asusteita Jasonille. Kirjoitushetkellä Friday the 13th: The Game on kerännyt 732 000 dollarin joukkorahoituksen.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Hyvältähän tuo ensivaikutelma nyt ainakin näyttää. Saapa nähdä mikä sitten lopputulos on mutta toivottavasti nyt ei sentään mitään Rambo the videogame kaltaista varpusparvea posliinipönttöön "mestariteosta" :D

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä seppoepson

Hyvältähän tuo ensivaikutelma nyt ainakin näyttää. Saapa nähdä mikä sitten lopputulos on mutta toivottavasti nyt ei sentään mitään Rambo the videogame kaltaista varpusparvea posliinipönttöön "mestariteosta"

Ainakaan kehittäjien ei ole tarvinnut maksaa senttiäkään Jadon lisenssistä, vaan raha menee juuri oikeaan käyttötarkotukseen.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

On siinäkin taas naurettavat kickstartter "palkinnot". Saa olla aika hieno tappo animaatio kun 25000 rahaa maksaa.