Perjantaikevennys: Mikä onkaan salaisuus Final Fantasy -sarjan menestyksen takana?

Miten ihmeessä Final Fantasy -sarjasta tulikaan niin menestyksekäs Hironobu Sakaguchin komennossa. Mega64:n uusin video paljastaa.

12.12.2017 14:55

Final Fantasy -sarjan isähahmo Hironobu Sakaguchi vastaanotti tällä viikolla Game Developers Choice Awards -gaalassa palkinnon pelialalla tekemästään elämäntyöstään. San Franciscossa järjestetyssä tilaisuudessa Sakaguchia ei kuitenkaan kunnioitettu vain pelkällä komealla pystillä, vaan samaisessa tilaisuudessa julki tuotiin myös komediaryhmä Mega64:n tuottama tribuuttivideo Sakaguchin urasta.

Nyt video on julkaistu Mega64:n YouTube-kanavalla kaikkien nähtäväksi. Video paljastaakin viimein koko maailmalle, miten Sakaguchi lopulta oikeasti toikaan maailmaan seitsemän ensimäistä Final Fantasy -pääsarjan osaa ja miksi lopulta Final Fantasy: The Spirits Within -elokuvasta tuli… no mitä siitä tuli.

Mega64 on aiemmin tehnyt vastaavanlaisia videoita myös aiemmista GDC Awards -gaalan elämäntyöpalkinnon saaneista henkilöistä. Tästä löydät ryhmän viimevuotisen videon Ken Kutaragista, kun taas Warren Spectorista tehty pätkä on nähtävissä täältäYu Suzukista työstetty video on vuorostaan tässä.

Lisää luettavaa