Perjantaikevennys: Super Marion isä valottaa legendaarisen pelisarjan myyttejä / Uutiset / pelaaja.fi

Perjantaikevennys: Super Marion isä valottaa legendaarisen pelisarjan myyttejä

11.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Tässä kuussa tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä, kun Super Mario Bros. saapui ensimmäistä kertaa maailmaan. Tätä juhlistaakseen tänään perjantaina kauppoihin saatiin tietysti odotettu Wii U -peli Super Mario Maker, minkä siivittämänä Nintendo on julkaissut samalla nyt myös lyhyen mutta silti kiehtovan videon koskien Super Mario -myyttejä.

Videolla Marion luoja Shigeru Miyamoto vastaa ytimekkäästi muutamaan faneja jo vuosia pohdituttaneisiin asioihin. Tietynlainen vastaus saadaankin näin esimerkiksi siihen, oliko Super Mario Bros. 3 pelkkää esitystä ja että lyökö Mario tosiaan laatikoita päänsä sijaan nyrkillään. Ilmeisesti Bowser Jr.:n äidin henkilöllisyys selviää sekin videolla.

Videolla Miyamoto myös vahvistaa, ettei Super Mario Maker tule sisältämään vielä julkaisussa oletuksena yhtään hänen luomaansa tasoa. Hän on kuitenkin luvannut jakavansa pelissä vielä tulevaisuudessa joitain omia luomuksiaan.

Aiemmin viikolla Miyamoto esitteli myös pelisivusto Eurogamerin videolla, kuinka klassinen Super Mario Bros. -taso 1-1 syntyi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Aika usein on käynyt niin että kuulen näistä jo ennen uutisointia täällä, kun puhutaan siis perjantain kevennyksistä.
Oudompiakin asioita facebookkiini tulee jostain syystä.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Confirmed! Super Mario 3 on oikeasti pelkkä näytelmä, kuten faniteoriat olivatkin päätelleet.