Perjantaikevennys: Uusi näytelty Pokémon-fanivideo puhuttelee vanhempaa faniyleisöä / Uutiset / pelaaja.fi

Perjantaikevennys: Uusi näytelty Pokémon-fanivideo puhuttelee vanhempaa faniyleisöä

21.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Joukko faneja on päätynyt luomaan lyhyen mutta silti tunteisiin vetoavan mainoksen marraskuussa julkaistavista Pokémon Sun- ja Moon-peleistä. 

Video on kohdistettu erityisesti vanhemmalle taskuhirviöyleisölle, joka on tavalla jos toisella kasvanut yhdessä Pokémonien kanssa. Keskiössä siinä nähdään Game Boy Colorilla Pokémonia pelaava poika, joka noin kaksi vuosikymmentä myöhemmin päätyy jälleen tekemisiin pelisarjan kanssa.

Pokémon-nostalgia on ollut tänä vuonna isossa roolissa myös virallisemmissakin yhteyksissä sarjan täytettyä helmikuussa täydet 20 vuotta. Marraskuussa saapuvia Pokémon Sun- ja Moon-pelejä kiusoiteltiin alkuvuodesta esimerkiksi pelisarjan historiaa kertaavalla videolla.

Fanivideon tavoin Nintendo ja The Pokémon Company ovat tänä vuonna halunneet korostaa kovasti myös Pokémonin oikeaan maailmaan tekemää vaikutusta. Tämä on ollut nähtävissä niin muutamissa Sunin ja Moonin virallisissa mainosvideoissa kuten myös viime kesällä näytetyssä Pokémon-aiheisessa Super Bowl -mainoksessa.

Kunkin videon voi muistutuksena katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

:') [spoiler]IMAGE(https://cdn.meme.am/instances/45605418.jpg)[/spoiler]

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Omasta puolesta universumi voisi noin vuoden 2008 päättyessä resetoitua joka kerta 90-luvun alkuun. Hyvät ajat eivät koskaan päättyisi.

Nostoja