Perjantaikevennys: Video etsii GTA V:n ympäristöjä oikeasta maailmasta

Grand Theft Auto V:n Los Santos on ottanut vahvoja vaikutteita Los Angelesista. Kuinka lähellä kaupungit ovatkaan toisiaan?

1.3.2013 20:54

Grand Theft Auto V:een on vielä kuukausia aikaa, joten itse kunkin on täytynyt keksiä keino mahdollisen odotuksen tuskan lievittämiseksi. YouTube-kanava PlayStation Accessin pyrkimys tehdä näin muodosti videon, jossa yksi kanavan jäsenistä jahtaa Rockstarin kehittäjiä inspiroineita oikean maailman alueita Los Angelesissa.

Grand Thef Auto V:ssä itsessään keskiössä on alue nimeltä Los Santos. Vaikka koluttavana onkin esimerkiksi Grand Theft Auto: San Andreaksesta poiketen vain yksi kaupunki ympäristöineen, on sen kooltaan hehkutettu olevan suurin ympäristö, jonka Rockstar on koskaan tehnyt. Juurikin erilaisten yksityiskohtien ja samankaltaisuuksien bongailuun tuleekin näin kummasti omaa viehätystään.

PlayStation Accessin videon voi kurkata ohesta. Jonkinlaista samanlaisiin seutuihin sijoittavaa GTA V:tä ja San Andreasta vertailevaa materiaalia voi puolestaan kurkata vaikkapa tästä.

Linkki videoon

Lisää luettavaa