Persian prinssin paluu? Suositun tasoloikinnan luoja yrittää herättää pelisarjaa jälleen henkiin

Prince of Persia -sarjan luoja Jordan Mechner on paljastanut pyrkimyksistään herättää suosittu toimintapelisarja uudelleen eloon.

11.1.2018 11:00

Viime vuosina hiljaiseloa viettänyt toimintatasoloikka Prince of Persia ollaan aikeissa herättää sarjan luojan voimin uusiksi henkiin.

Mitään virallista ei ole lyöty vielä lukkoon, mutta alkuperäisen pelin vuonna 1989 kehittänyt Jordan Mechner on paljastanut jonkinlaisten suunnitelmien jatkon suhteen olevan käynnissä.

– Chrissy, tiedän muutaman muunkin henkilön ajattelevan samoin. Teemme parhaamme toteuttaaksemme asian! Mechner vastasi kysymykseen Prince of Persian nykytilanteesta.

Sarjan oikeudet omistaa tällä hetkellä Ubisoft, joka hyödynsi lisenssiä edellisen ja toistaiseksi myös viimeisen kerran vuonna 2010. Yhtiö ei ole ainakaan julkisesti ilmoittanut uuden osan olevan kehitteillä. Yhtiön Assassin’s Creed -sarjaa mielletään myös Prince of Persian henkiseksi perijäksi – saihan suosittu pelisarja alkunsa osana Prince of Persiaa – joten voi olla mahdollista, ettei Ubisoftilla ole kiinnostusta toiselle samankaltaiselle rinnakkaissarjalle.

Mechner itse näyttäisi kuitenkin pyrkivän herättämään kiinnostusta ja etsimään keinoja, jotta sarja tuotaisiin takaisin päivänvaloon.

Lähde: Jordan Mechner

Lisää luettavaa