Persona 4:n pc-debyytti ei jäänyt huomaamatta – puoli miljoonaa pelaaja kasassa / Uutiset / pelaaja.fi

Persona 4:n pc-debyytti ei jäänyt huomaamatta – puoli miljoonaa pelaaja kasassa

11.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Persona, Persona 4, Persona 4 Golden, Steam, Atlus, myynti,

Yli kymmenvuotias roolipeliklassikko Persona 4 sai kesäkuussa uutta nostetta elämäänsä, kun sen laajennettu Persona 4 Golden -versio tuotiin Steamiin. Nyt lähes kuukauden verran pc-julkaisun jälkeen Atlus on vahvistanut, että peli on vetänyt alustalla puoleensa 500 000 pelaajaa.

Yhtiö juhlisti tapahtumaa sosiaalisessa mediassa hahmosuunnittelija Shigenori Soejiman tuoreella piirustuksella.

Jännittää sopiikin seuraavaksi, voidaanko Atlusilta odottaa vastaisuudessa enemmänkin huomiota Steamia kohtaan. Persona 4 on yhä tällä hetkellä ainut Persona-peli alustalla, ja Atlus-roolipelit ylipäätänsä ovat olleet toistaiseksi tuttuja näkyjä enemmän Sonyn ja Nintendon konsoleilla. Persona 4:ää on edeltänyt Steamissa Atlusin peleistä lähinnä Catherine.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Hieno juttu! Itse en ole vielä kaupoille ehtinyt, mutta tämä on sellainen tapaus, mikä tulee varmasti hankittua ihan lähitulevaisuudessa, kun saa TLoU2:n pois alta. En kyllä pistäisi pahakseni, jos tämän menestyksen rohkaisemana tekisivät vaikka PS4:llekin tästä remasterin. Myisi varmasti sielläkin ihan mukavasti.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tulispa nyky konsoleillekkin.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Meni heti ostoon kun julkaistiin. Ensimmäinen Persona mitä pelasin, mutta olen pitkään halunnut testata tätä sarjaa. En tiedä miten olen missannut tämän PS2 aikana. Hintaa 20e, mitä tohon voi sanoa? Olisivat voineet pyytää helposti sen 30-40e. Harmittaa näin pieni myynti, varsinkin kun hinta oli näin pieni. Parempaa myyntiä toivoisin ennen alennuksia, että saataisiin myös Persona 5 R Steamiin.

Fiilikset pelistä, puolivälin jälkeen. Yksi parhaita JRGP tai ehkä jopa paras JRPG, jota olen koskaan pelannut. Ylitti siis heittämällä odotukset. Nyt melkein kaikki ylimääräinen aika on mennyt peliä pelaillessa. Tuntuu, että tunnit vain katoavat.

Ajattelimpa myös PS4 ostaa, vuoden loppupuolella, jos ei mitään huhuja tai muuta infoa tule Atluksen Steam yhteistyöstä. Ihan siitä syystä, että P5R kiinnostaa niin paljon. Kait sillä PS4 olisi muutama muukin peli sitten jota pelailla.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

Olisin muuten ostanut mutta vielä vähän odottelen jos tulisi vaikka Switchille. Pelaisin kuitenkin mieluummin sillä kun PC:llä (vaikka jopa tää kone pyörittäisi varmasti).

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Aloitin noin viikkoa ennen yllätysjulkaisua Vita-version läpipeluun niin jäi ainakin toistaiseksi ostamati, Yosuke-romanssipätsiä odotellessa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tuli sitten itsekin ostettua tämä viikonloppuna, kun TLoU2:sta halusi pitää vähän taukoa. Parin tunnin ensitahtien jälkeen tunne on kuin kotiin palaisi. Persona 5 oli ensimmäinen Persona-pelini ja tässä tarina koukuttaa vielä sitäkin tehokkaammin ja tuntuisi sisältävän hieman enemmän Megami Tenseimäistä synkkyyttä. Persona 4:n pikkukaupunkiestetiikka myös iskee minuun enemmän kuin P5:n Tokion vilinä.

Saapa nähdä mihin tämä tästä kehittyy ja ylittääkö tämä jopa loistavan vitosen. Alku on ainakin todella lupaava.

Nostoja