Persoonallisuutta uhkuva Tearaway pitää PS4-pelaajat lämpimänä syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Persoonallisuutta uhkuva Tearaway pitää PS4-pelaajat lämpimänä syksyllä

13.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

PlayStation Vitalla jo ihastusta herättäneen Tearawayn on syksyllä aika ryhtyä viettelemään myös PlayStation 4 -kansaa. Syyskuun 9. päivä kauppoihin saadaan Tearaway Unfolded, joka muovaa alkujaan käsikonsolille suunnitellun seikkailupelin uusiksi PlayStation 4:n ominaisuuksia hyödyntäen.

Tearaway Unfoldedin julkaisun alla pelistä tuodaan saataville parikin eri erikoisversiota. Yksi näistä on The Messenger Edition, jossa peruspelin mukana pakataan Torn Away -lisäsisältöpaketti, jonka myötä peliin saa joukon ylimääräisiä  askarteluvälineitä pelihahmoja ja pelimaailmaa koristamaan. Rajoitetumpi Special Edition -paketti vuorostaan sisältää vielä lisäksi myös harvinaisen fyysisen pehmolelun.

Tearaway Unfolded on LittleBigPlanetin luoneen Media Moleculen ensimmäinen PlayStation 4 -peli, mutta sen ei pitäisi olla myöskään viimeinen. Tiedossa on, että studiossa työstetään myös toisenlaista pelikokemusta Sonyn viimeisimmälle kotikonsolille, mutta bugista ruutukaappausta lukuunottamatta siitä ei vielä tiedetä juuri mitään konkreettista.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Hieman tätä jopa odottelen, tuntuu paljon mielenkiintoisemmalta teokselta kuin LBP-sarja josta en koskaan ole pahemmin välittänyt. Pelin halvasta hinnastakaan ei ole haittaa.

Käyttäjän Wapazi kuva
Wapazi

Noniin nyt olisi PS4:lla sentään yksi itseäni kiinnostava peli tiedossa, mutta ei vielä yksin riitä syyksi ostaa konsolia.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Pakko ostos, vaikka vitalla onkin pelattu, mutta tavallaanhan tämä on täysin uusi peli, kun kaikki on muutettu.
Vitalla muuten parhaan näköinen peli little big planetin kanssa graafisesti. Todella nätti ja sulava.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Ihan ok peli, mutta hieman lyhyt kylläkin.

Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Pakko ostos, vaikka vitalla onkin pelattu, mutta tavallaanhan tämä on täysin uusi peli, kun kaikki on muutettu.
Vitalla muuten parhaan näköinen peli little big planetin kanssa graafisesti. Todella nätti ja sulava.

Tämäkö parhaan näköinen peli? Kyllähän vaikka Vitan Killzone on huomattavasti paremman näköinen ja myös sulava. Itseasiassa Tearaway ei omaan silmään mitenkään kovin kummoiselta edes näyttänyt. Kai se tuosta paperimaailmasta johtui.