Peruttu Doom 4 ja NHL 16:n paljastuminen – nämä olivat viikon suurimmat uutiset / Uutiset / pelaaja.fi

Peruttu Doom 4 ja NHL 16:n paljastuminen – nämä olivat viikon suurimmat uutiset

23.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Kevät alkaa kääntyä kesäksi, mistä merkkejä on saatu nyt varsinkin Electronic Artsin virkoutumisen muodossa. Vanha pelijätti päätyi kuluvalla viikolla julkistamaan parikin kappaletta pelejä saaden kerralla pois alta jo sekä uuden NHL:n että Need for Speedin piilottelun. Tästä onkin hyvä jatkaa sitten pakollisen FIFAn ja kumppaneiden pariin.

Pelaaja-lehden oman Pelaajacast-podcastin osalta mennyt viikko oli toki myös merkittävä, sillä jollain ihmeen mustalla magialla keskinkertaista läppää pelaamisesta on saatavilla nyt 150 virallisen jakson edestä. Juhlajakson kunniaksi uudessa castissa piisasikin erikoisvieraita.

Uusi PelaajaHD-video saatiin sekin myös hiljattain ulos. Tällä kertaa katselmointiin otettiin syksyllä saapuva Rainbow Six Siege.

Äläkä unohda, että vielä ehdit osallistua Pelaajalehti.comin Destiny- ja Farming Simulator -skabaan!


Uusi Need for Speed -peli on paljastunut

Electronic Arts on paljastanut varoen seuraavan Need for Speed -sarjan osan. Ainakin toistaiseksi ihan vain Need for Speediksi kutsuttu uutukainen on matkalla sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että pc:lle ja sen on määrä olla eräänlainen sarjan uudelleen käynnistävä peli.

Lue koko uutinen

- Loistavaa että ovat käyttäneet Speedhunterssiä! Pojat tietäävät kyllä automaailmasta paljon! Please don't suck! -Slipoveri

- Err.. Miten autopelisarja "käynnistetään uudelleen"? -1nsane


Synkkä fantasiatoimintapeli Hellraid laitettiin jäihin – uudelleensuunnittelu edessä

Puolalaiskehittäjä Techland on pysäyttänyt toiminnallisen Hellraid-fantasiapelinsä kehittämisen. Studion mukaan pelin ottama muoto ei vastannut sitä, mitä kehittäjät odottivat projektilta, ja näin ollen koko peli on viety nyt suosiolla takaisin suunnittelupöydälle.

Lue koko uutinen

- Harmittaa hieman kun peli oli kuitenkin odotus listalla. -rautahuilu


Lennokas massiiviroolipeli Blade & Soul porhaltaa eurooppalaisten kätösiin

Korealaista alkuperää oleva massiiviroolipeli Blade & Soul on saapumassa virallisesti länteen. Sen täkäläisestä julkaisusta vastaa pelin alkuperäisenäkin julkaisijana toiminut NCSoft, joka lännessä tunnetaan parhaiten Guild Wars -roolipelisarjasta.

Lue koko uutinen

- Muistan kun kuolattiin paremman puoliskon kanssa tätä peliä pari kolme vuotta sitten. Harmi että siihen meni, pari kolme vuotta. Jäin eläkkeelle MMO-peleistä. Eveä sillon tällön naksuttelen enää. Itse pelihän on varsin viehättävän näköinen. Vieläkin jopa. -snaketus


Rakenna ja sitten tuhoa uudessa ruudinkatkuisessa Crossout-verkkoajopelissä

Lentelypeli War Thunderin kehityksestä vastannut venäläinen pelistudio Gaijin Entertainment on julkistanut uuden ilmaiseksi pelattavan verkkomoninpelin. Yhteisyössä myöskin Venäjässä sijaitsevan Targem Gamesin kanssa yhtiössä on kehitteillä parhaillaan Crossout-niminen ajopelikokemus.

Lue koko uutinen

- Nämä "rakenna X ja taistele sillä muita vastaan"-jutut menee aina siihen, että siellä on se yksi tai pari valintaa joka on kaikilla. Vähän kuin Dark Soulsin Havel-ukot. -zappah


Suomalainen miljoonahitti Cities: Skylines laajeni ilmaisella päivityksellä

Miljoonahitiksi hiljattain noussut kaupunkirakentelupeli Cities: Skylines on saanut ilmaista sisältöä uudella päivityksellään.

Päivityksen on määrä olla ensimmäinen useista uutta sisältöä tarjoavista ilmaisista Cities: Skylines -lisistä. Suunnitelmissa kuitenkin myös on, että lähitulevaisuudessa peliin tuotaisiin myös maksullisia laajennuspaketteja hieman Europa Universalis IV:n tapaan.

Lue koko uutinen

- Mahtavaa! Pääsee viikonloppuna taas syrjäytymään :D -Warjo

- Moni workshop tuote lopetti samalla toimintansa. Menee varmaan kuukauden päivät että pääsee taas pelaamaan kaikilla palikoilla. -Manager


Perutusta Doom 4:stä paljastui videokuvaa – tämä meinasi olla klassikkosarjan tulevaisuus

Niin sanotun Doom 4 -räiskintäpelin kehitystyö on tunnetusti ollut pitkä ja raskas. Vaikka uuden Doom-pelin tiedetäänkin paljastuvan ensi kuun E3-messuilla, on tiedossa ollut, että kyseisen pelin rakennus aloitettiin ainakin jo kertaalleen uusiksi muutama vuosi takaperin. Nyt julki on tullut videomateriaalia siitä, miltä tuo peruttu Doom-peli olisi voinut näyttää.

Lue koko uutinen

- Joo ei tuo kyllä vaikuttanut Doomilta sitten alkuunkaan. Minkä helvetin takia nuo ihmiset hymyilevät? Viimeksi kun tarkistin niin Doomin perimmäinen idea oli rymytä koivet syvällä kuolleissa naama yrmyssä isot aseet kädessä pistäen perkeleitä turpaan niin maan hirvittävällä tahdilla. -Oskulock

- Hyvä tosiaan että aloittivat projektin uudestaan puhtaalta pöydältä...videon perusteella kun tuo peruuttu versio oli varsin kaukana siitä mitä sarjan fanit Doomilta odottavat. -Balnazzard


Electronic Arts julkisti NHL 16:n – ei uudistuvaa virtuaalilätkää enää vanhoille konsoleille

Electronic Arts on paljastanut ensimmäisen joukon yksityiskohtia NHL 16:sta. Kuten odottaa saattaa, julkaistaan EA:n tuore lätkäpeli tälläkin kertaa syyskuussa, mutta nyt vain ja ainoastaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Tämänvuotisella osallaan EA haluaa erityisesti osoittaa, että se on kuunnellut faneja sisältököyhän NHL 15:n jälkeen. Heti kättelyssä se onkin muun muassa jo luvannut, että NHL 16 ei unohda julkaisussa enää 12 ihmispelaajan nettipeliä tai suosittua EASHL-tilaa.

Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle tuloaan on tänä vuonna tekemässä puolestaan niin sanottu NHL Legacy Edition -peli.

Lue koko uutinen

- Kausimuoto -check. Vielä tarvitsisi "Oman joukkueen" teon niin alkaisi jo kelpaamaan. -SCORPIO

- Legacy editionit tuntuvat olevan olleen jo pitkän aikaa iso juttu, mutta vasta kun joku huomasi tämän käsikonsoliversiossa, niin alkoivat laittaa kanteen maininnan siitä että ei ole uusi peli vaan legacy versio eli vain pelaajat päivitetty. -Marioysikax


Uusin Civilization laajenee syksyllä isosti kosteissa merkeissä

Civilization: Beyond Earthin ensimmäinen suurempi laajennusosa on paljastunut. Rising Tideksi kutsutun uuden sisältökokonaisuuden on määrä saapua peliin tulevan syksyn aikana.

Huomattavin uusin lisä Rising Tidessa on – kuten sen nimi varmasti jo vihjaakin – merelle annettu aiempaa suurempi rooli. Rising Tiden myötä Beyond Earthissa päästään rakentamaan kelluvia asutusalueita, minkä siivittämänä pelaajat alkavat päästä käsiksi myös veden alla piileviin resursseihin. Resurssit eivät tosin ole ainut uusi kosteudesta pitävä ilmestys, sillä meressä piileskelee kyllä myös joukko uusia avaruusolioita.

Lue koko uutinen

- Kuulostaa hyvältä. Diplomatiassa ärsyttää kyllä hieman noi favor jutut. Ihan kiva kun sulla on niitä mutta tietokone ei anna niiden avulle mitään. Parempi aina vaihtaa suoraan resursseja. Jos vaikka tässä päivittyisi hieman fiksummaksi tuo osio. -theEternal


Mass Effect -sarjan entinen vetäjä liittyy Microsoftin riveihin

BioWarella mainetta niittänyt pelinkehittäjä Casey Hudson on siirtynyt työskentelemään Microsoftille. Uudella työpaikallaan mies tulee toimimaan luovana johtajana ohjelmistojätin HoloLens-laseihin liittyvissä projekteissa, minkä ohella hän avittaa myös uusien Xbox-nimikkeiden luonnissa.

Lue koko uutinen

- Hyvä että löysi uuden "kodin", ja toivottavasti vaikuttaa tosiaan myös tulevien Xbox-pelien parissa. -Malarkey

- Vaikka olenkin Playstation-leirissä niin hieno uutinen pelialalle että tämä mies pysyy maisemissa! -escudo


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.