Peruutetun Prince of Persia -pelin esittelyvideo löytyi YouTubesta kahdeksan vuoden piilottelun jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Peruutetun Prince of Persia -pelin esittelyvideo löytyi YouTubesta kahdeksan vuoden piilottelun jälkeen

7.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Peruutetun Prince of Persia -pelin esittelyvideo löytyi YouTubesta kahdeksan vuoden piilottelun jälkeen

Esittelyvideo peruutetuksi päätyneestä Prince of Persia -peliprojektista on noussut julkisuuteen erikoisella tavalla. Työnimellä Redemption kulkeneeseen hankkeeseen on voinut tutustua noin kolme minuuttia pitkällä YouTube-videolla, jonka huomattiin vasta tällä viikolla piileskelleen suositussa videopalvelussa yli kahdeksan vuotta.

Löydetty video ei sisällä pelikuvaa Redemptionista, vaan kyseessä on pätkä, jonka tarkoituksena on ollut esitellä pelin ideaa Ubisoftin sisällä. Näytillä on muun muassa akrobaattista taistelemista sekä eeppisiin mittasuhteisiin laajenevaa tasoloikintaa.

Redemption oli mitä ilmeisemmin työn alla Ubisoftilla vuonna 2010, jolloin Ubisoft toi markkinoille myös Prince of Persia: Forgotten Sandsin. Hanke ei ottanut lopulta kuitenkaan tuulta alleen, eikä Prince of Persiasta ei ole sittemmin nähty uutta suuremman luokan videopeliä. Viimeisin siihen etäisesti sidoksissa ollut projekti on ollut virtuaalitodellisuudessa pelattava pakopeli Prince of Persia: The Dagger of Time.

Lähde: Jonathan Cooper (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Ja ubisoft rekisteröi pari päivää aikaisemmin PoP6 verkko sivuston itselleen.
Onkohan sattumaa vai vain jään testausta kannattaako alkaa tekemään uutta?

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Sanokoot toiset mitä sanoo, (jo) tämän esittelyvideon perusteella olisi kyseinen peli heilahtanu meikäläisen säkkiin niin nopeasti et naapurin mummollakin pökäleet pöksyyn pärähtää. Kiitos Tuubidoft kun missasit tämän(kin) tilaisuuden, kumpa kerrankin voisin todeta että väärässä olin suhteesi.

Nostoja