Pervoilut leviävät taas laajemmalle – uusin Leisure Suit Larry päivättiin konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Pervoilut leviävät taas laajemmalle – uusin Leisure Suit Larry päivättiin konsoleille

16.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Leisure Suit Larry, Wet Dreams Dry Twice, seikkailu, Assemble Team, CrazyBunch, julkaisupäivä,

Seikkailupelisarja Leisure Suit Larry jatkuu hiljalleen myös konsoleilla. Sarjaa nyt viimeisimpänä elossa pitäneet pelitalot Assemble Entertainment ja CrazyBunch on ilmoittaneet, että Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice tuodaan PlayStation 4.lle, Xbox Onelle ja Switchille toukokuun 18. päivä.

Julkaisu tapahtuu kaikilla alustoilla digitaalisesti, mutta PS4:lle ja Switchille ulos on tulossa lisäksi fyysiset versiot.

Aiemmin Wet Dreams Dry Twice on tullut tutuksi jo pc:ltä viime syksystä lähtien. Peli on seuraaja vuonna 2018 nähdylle Wet Dreams Don't Drylle, joka toi pervohtavista seikkailuistaan tunnetun Larryn nykypäivään pitkän hiljaiselon jälkeen.

Ohessa konsoliversioiden traileri viime marraskuulta.

Lähde: Assemble Entertainment (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Wet Dreams Don't Dry oli ihan ok peli, mutta jäi minulla reilusti yli vuodeksi vaan kesken. Pelasin sen läpi tässä joku aika sitten ja oli välillä ihan oivaltava, mutta huumori usein vaan kehnoa ja näille peleille tyypillisesti se kaiken kokeilu kaikkeen tappoi usein halua jatkaa pelaamista. Pelistä jäi ihan ok fiilis kyllä, mutta jatko-osaa on kritisoitu kehnommaksi, joten ei huvita.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Sensuroitu pleikkarilla.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Larry-pelit on olleet sydäntä lähellä aina siitä asti kun sitä ihan ensimmäistä seikkailua pelailin koulun tietotekniikkakerhossa vuonna "miekka ja kilpi". "Wet Dreams Don't Dry" oli positiivinen yllätys, toivottavasti jatko-osa jatkaa samoilla huonon maun ja vessahuumorin linjoilla. Tämä fyysinen konsoliversio on siis meikäläiselle selkeä "day one"-ostos.

Vielä kun joku osaava tiimi herättäisi henkiin toisen upean Sierran pelisarjan, eli Space Quest-pelit, jotka olivat allekirjoittaneen mielestä avaruusleffaparodiaa parhaasta päästä.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Mutta milloin tulee Larry 4? ;)

Nostoja