PES 2008:n Wii-versio hahmottuu / Uutiset / pelaaja.fi

PES 2008:n Wii-versio hahmottuu

17.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
16

Konami kertoo, että PES 2008 julkaistaan Wiille maaliskuun lopulla. Erityisesti Wiille kehitetty versio suositusta jalkapalloilusarjasta sisältää liikkeentunnistusohjauksen, joilla pelaaja kontrolloi sekä pelaajaa, että palloa.

Kaikki perinteiset pelimuodot ovat mukana, mukaanlukien verkkopeli. PES2008 sisältää myös täyden tuen Mii -hahmoille ja mahdollisuuden lähettää joukkoetietoja kavereiden konsoleille verkon kautta käyttäen WiiConnect 24:ää.

Katso tarkempi selitys Wiin ohjaussysteemistä täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuki Miille? Mitähän tästäkin syntyy? Mii Football?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hahaha, mii football. Kyllä on pakkoa sanoa, että jos sellainen tulee niin on wii:n ei-nintendo valmistajien pelien taso suorastaan roskaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mihin ihmeeseen noita Mii hahmoja käytetään tässä?

Käyttäjän 177542-1 kuva
177542-1

Tämä Wiin Pes voi vaikka yllättää positiivisesti, eli odotetaan minkälaista pelattavuudesta tulee, ja onhan tässä nettipelikin mikä on Wiin peleille vielä niin harvinaista että itkettää.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Hyvä pelisarja, mutta miten Wii vastaa haasteeseen, sillä onhan tämä vaikea tehdä niin että ohjaus tuntuisi luonnolliselta.Saa nähdä miten käy....

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Ihan hyvältä peliltä sisällöltään kuulostaa, mutta se ohjaus. Totesin jo aikaisemmin, että tuo näyttää todella vaikealta ja on varmaankin myös sekavaa. Tai no, luulisi Konamin pojjaiden tietävän mitä tehdä.

Käyttäjän Argorok kuva
Argorok

Hmm.. Tuo tuki Mii hahmoille kyllä ihmetyttää. Tarkoittaisikohan se, että niille tallennettaisiin pelaajakohtaiset tiedot ja tilastot niin, että moni samassa talossa asuva voisi esim. pelata netissä eri "statseilla". Noh tämäpä on vain minun arvuutteluani.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Nettipelistä iso plussa. Muiden konsoleiden PES:t eivät tainneet vastata odotuksia niin pelaajien kuin tekijöidenkään puolella. Toivottavasti tämä Wiin versio on viimeistelty kunnolla.

Käyttäjän P3tEr kuva
P3tEr

Saapas nähdä, toimiiko tuo liikkeentunnistus ja miten. Varmasti ainakin erilainen jalkapallopelikokemus kuin muut PES:sit. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ohjaus tulee olemaan epäonnistunut.

Noin, nyt minun ei tarvitse pettyä...

Nostoja