PES6 esitellään E3-pelimessuilla / Uutiset / pelaaja.fi

PES6 esitellään E3-pelimessuilla

27.04.2006 // Kirjoittanut: Riot
7

Konami vahvisti tänään esittelevänsä Pro Evolution Soccer 6:n ensi kuun E3-messuilla. Tätä varten sarjan isä, Shingo "Seabass" Takatsuka itse, saapuu ensimmäistä kertaa E3-messuille promoamaan syksyllä futispeliään. Sarjan viimeisin peli, Winning Eleven 10, julkaistaan Japanissa tänään. Famitsu-lehdessä peli keräsi 36/40 -arvostelupisteet. Pro Evolution Soccer 6 tulee pohjautumaan Winning Eleven 10:een, mutta tuttuun tapaan, Seabass virittelee peliin tärkeitä parannuksia ja uudistuksia.

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Pro Evolution Socceria esitellään E3-messuilla. Yhdysvalloissa Winning Eleven -nimellä tunnettu sarja ei nauti lähimainkaan samanlaista suosiota rapakon takana kuin Japanissa ja Euroopassa, joten Konami on ymmärrettävästi jättänyt pelin esittelemisen väliin E3:illa, tähän asti. Nyt se on tekemässä poikkeuksen joskin, seuraavan sukupolven PES:iä ei näillä näkymin esitellä kuin korkeintaan parilla pelikuvalla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Odotan innolla ! =)

Käyttäjän mamphy kuva
mamphy

Hienot messut tulossa miltei pelkästään uuden futismessiaan inkarnaation ansiosta. Vielä kun saa näemmä nähtyä mahdollisesti kuvaa next-gen-PES:stä niin huhhuh.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Mitä ihmeen uudistuksia ja parannuksia PESsiin voi enää tehdä? Tietty pieni hienosäätö on kivaa, mutta ettäs ilkeävät myydä päivityspakettejaan täydellä hinnalla! Ja missä ne ajantasalla olevat lisenssit viipyvät?!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

on vanhassa pessissä vikojakin , toivottavasti on realistsempi

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kyllä näin on...esim computertakesover-mode

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Se ryntäily pelaajaa vaihtaessa on esimerkiksi käsittämätön puute Pes5:ssä. Etenkin paripelissä on erittäin kenkkumaista tehdä läpijuoksuja, kun Ronaldo keksiikin rynnätä alaspäin juuri, kun päätät tehdä juoksun. Samaten on hankala puolustaa, kun kaverit lähtökohtaisesti myyvät itsensä välittömästi, kun otat heidät komentoosi. Onhan tietenkin aina Supercancel, mutta kai nyt lähtökohtana on oltava se, ettei komennossasi oleva pelaaja tee typeryyksiä, ellet nimenomaisesti itse komenna sitä sellaisiin. Pelasta meidät Pes6!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

xlinuob bjxhcgsof zqlrk hgkrw xslpbgd dvon hwvsndfb

Nostoja