PES6:n julkaisu lähestyy! / Uutiset / pelaaja.fi

PES6:n julkaisu lähestyy!

29.09.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
50

Konami vahvisti tänään olevansa täydellisesti aikataulussa Pro Evolution Soccer 6:n julkaisun suhteen. PlayStation 2-, Xbox 360- ja pc-versiot löytyvät kaupoista 26. lokakuuta alkaen. Käsikonsoliversiot (DS ja PSP) julkaistaan hieman myöhemmin.

Suositun pelisarjan kuudes osa parantaa tekijätiimin mukaan erityisesti tekoälyssä: pelaajat käyttävät tilaa hyödykseen aivan uudella tavalla. Lisäksi esimerkiksi potkutekniikat ovat aiempaa monipuolisempia. Varsinkin volleysta ja puolivolleysta laukaiseminen on uudistettu kokonaan. Takaperin juokseminen on ensimmäistä kertaa mahdollista. Kaiken kaikkiaan luvassa on yhä realistisempi paketti kuin aikaisemmin.

X06_all_ProEvo6_ss_03.jpg

Mukana on jälleen kerran uutta lisensoitua materiaalia. Maajoukkueista Tshekki, Ranska, Australia, Englanti, Italia, Argentiina, Espanja ja Ruotsi ovat täydellisesti lisensoituja. Seurajoukkueiden puolelta uusia ovat koko Ranskan ylin sarjataso, Portugalin suurseurat Sporting Lissabon ja Benfica, englantilainen Manchester United sekä Olympiacos Piraeus.

Kuudes osa on siinä mielessä historiallinen, että sarja debytoi uudella konsolisukupolvella. Xbox 360 -version audiovisuaalinen anti on muita selvästi edellä. Sarjan tuottajan Shingo "Seabass" Takatsukan mukaan myös tekoäly on omaa luokkaansa konsolin tehokkuuden ansiosta.

X06_all_ProEvo6_ss_02.jpg

- Lokakuun 26. on päivä, jota kaikki ovat odottaneet! Pro Evolution Soccer -sarja ja sen fanit siirtyvät uuteen aikakauteen. Olemme iloisia saadessamme siirtyä uuteen konsolisukupolveen. Jalkapallokausi käynnistyy nyt todenteolla - ja PES6 tulee hallitsemaan sitä, Konamin Euroopan markkinointijohtaja Martin Schneider hehkuttaa.

X06_all_ProEvo6_ss_01.jpg

Konami julkisti hiljattain myös pelin Xbox 360- ja PlayStation 2 -versioiden kansikuvat.

pe6 xokansi.jpg pes6 ps2kansi.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tiduzz kuva
Tiduzz

Saa nähdä kumpi vie voiton tänä vuonna, FIFA vai PES.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tos ekas kuvas ton yhden tumma-ihoisen hepun seisominen näyttää aika erikoiselta. Istuu näkymättömällä tuolilla... Toinen ja kolmas kuva on ihan hyvännäköisiä. Mahtaa olla hieno liikkeessä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

se oli pysähtymäs : D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No tartteeko sitä edes miettiä kumpi on parempi, FIFA vai PES...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Katselin muutamia videoita uudesta fifa potkupallosta,ja peli näytti hyvältä. Eikä nyt vain graafisesti,vaan yleisesti ottaen. Voipi olla että fifa tosiaan on kova tänä vuonna,mutta onko siitä kuitenkaan lyömään pesiä?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

FIFAssa voi olla parempi ohjaussysteemi, siis jos pelaajia hallitaan tateilla. Muissa EAn peleissä se on jo toiminut erinomaisesti, joten sekin saattaa olla yksi seikka mikä voi ratkaista paremmuuden. EA on muutenkin on viime vuosina parantanut (innovoinut) vanhoja pelisarjojaan.. Joten jäämme odottelemaan, mutta eiköhän se ole selvää, että 360:llä ratkaistaan voittaja :)

Käyttäjän Nazza kuva
Nazza

En sitten millään malta odottaa... =(

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

"No tartteeko sitä edes miettiä kumpi on parempi, FIFA vai PES..."

Tällä kertaa tarvitsee, ainakin Xbox 360:lla. FIFAn nykykoneiden versiot ovat ihan jees, mutta uuden sukupolven versio on NHL 07:n tapaan rakennettu kokonaan nollasta.

Ja X06:ssa se tuntui parin matsin perusteella yhtä hyvältä, tosin erilaiselta kuin PES 6 360.

Katsotaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tätä peliä on odotettu.. ja T. Puhan arvostelun jälkeen odotukset nousi vielä korkeammalle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Testasin ainakin PC:llä Fifa 2007 ja 5 minuutin jälkeen uninstalli oli suoritettu.

Nostoja