Peter Moore jätti hyvästinsä pelialalle – katso muistoilla kyllästetty video

Peter Moore on jättänyt nyt pelialan virallisesti taakseen. Ennen lähtöään hän julkaisi kuitenkin hyvästelevän kirjeen ja muistoilla kyllästetyn videon.

16.4.2017 22:15

18 vuotta pelien parissa vaikuttanut johtohahmo Peter Moore on jättänyt nyt virallisesti pelialan taakseen. Päättyneen viikon perjantai oli miehen viimeinen päivä Electronic Artsilla, josta hän on siirtymässä nyt seuraavaksi jalkapallojoukkue Liverpoolin toimitusjohtajaksi.

Mies jätti hyvästit pelien maailmalle kirjeellä, jossa hän sekä summaa yhteen alan kehittymistä että myös kiittää heitä, joiden kanssa hän pääsi vuosien varrellta työskentelemään. Hän toteaa myös tietävänsä toimineensa enemmän keulakuvahahmona kuin pelikokemusten luojana. Monien mieliin hän on jäänyt nimenomaan kuitenkin pukumiehenä, joka ei julkisesti karttanut ottaa etäisyyttä tavanomaisista bisnesmiehen kankeuksista.

– Siirryn nyt eteenpäin, mutta en uuteen työhön, vaan enemmänkin kutsumuksen pariin, Moore kuvaili uutta toimenkuvaansa.

Kokonaisuudessaan Mooren kirjeen voi lukea alta. Ohesta löytää myös hänen kokoamansa videon menneistä vuosista, joissa käydään läpi niin tämän aikaa Segan, Microsoftin kuin EA:nkin riveissä.

Lisää luettavaa