Phantom Doctrine 2: The Cabal esittäytyy uudella trailerilla – yllättävä suunnanmuutos edessä / Uutiset / pelaaja.fi

Phantom Doctrine 2: The Cabal esittäytyy uudella trailerilla – yllättävä suunnanmuutos edessä

26.07.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Phantom Doctrine 2: The Cabal

Vuoropohjainen vakoojahiiviskely Phantom Doctrine on saamassa jatko-osan. Kehittäjä CreativeForge Games lähtee kuitenkin Phantom Doctrine 2: The Cabalin kanssa eri teille ja vaihtaa vuoropohjaisen ryhmävakoilun Hitmania muistuttavaan kolmannen persoonan hiippailuun. 

Phantom Doctrine 2 sijoittuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jossa Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuus oli tahallinen terroriteko. Sen ja lukuisten muiden ympäri maailmaa tehtyjen iskujen takana on Cabal-niminen järjestö – jonka jäsenenä pelaaja toimi ykkösosassa. Tällä kertaa pelaajan tehtävänä on luoda erilaisia taitoja hyödyntävistä agenteista koostuva ryhmä ja lähettää nämä ympäri maailmaa nujertamaan Cabalin jäsenten edustama uhka keinolla millä hyvänsä. 

Pelaaminen on tällä kertaa reaaliaikaista, mutta kehittäjät kertovat pelin Steam-sivulla tehtävien suorittamisen vaativan taktista suunnittelua. Pelin voi myös tauottaa hioakseen strategiaansa. Tehtävien suorittamiseen ei ole yhtä oikeaa tapaa, vaan pelaaja voi itse valita lähestymistapansa. Ykkösosasta paluun tekee nastoilla ja langanpätkillä yhteen punottu taulu, jolle kerätään tietoja kohteista ja tehtävistä. 

CreativeForge lupaa Phantom Doctrine 2:n yksinpelikampanjasta irtoavan pelattavaa yli 15 tunnin verran. Pelin julkaisupäivä on Steamissa vielä toistaiseksi "huippusalainen". 

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja