Phil Harrison Atarille / Uutiset / pelaaja.fi

Phil Harrison Atarille

4.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
11

Viime viikolla Sonylta lähtenyt Phil Harrison siirtyy töihin Atarille. Asiasta huhuttiin jo tuolloin ja nyt se on täysin virallista. Harrison ryhtyy valvomaan yhtiön studioita ja näiden sisällöntuotantoa.

Harrison oli Sonylla työskennellessään vastuussa useista PlayStationin menestystuotteista, kuten miljoonien myyntiin yltäneestä EyeToysta. Hänen uskotaan nyt vakauttavan Atarin epävakaata taloutta sekä houkuttelevan Atarille myös muita huippuluokan kykyjä.

Lähde: Infogrames

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä, että sai töitä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihmettelen vain että miksi??
Eikö atari ole talousvaikeuksissa??
Vai haluaako Harrison nostaa vanhan jätin jaloilleen?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Harrisonin keskittyminen "casual gamingiin" ei maitannut Sonyn japanin osastoa. Tai sitten Harrisonin ei tykännyt siitä että Sony Japan ei keskittynyt tarpeeksi "casual gamingiin". Tästä se tappelu taisi lähteä ja loppujen lopuksi Harrison sai tarpeeksi.

Käyttäjän RuleZ kuva
RuleZ

On se hienoa, että hän sai taas töitä.
Tästä alkaa Atarin uusi nousu :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Enpä tiedä, jos he antavat hänelle tarpeeksi sananvaltaa, eivätkä jätä pelkäksi ovimatoksi, niin yhtiö saattaa nostaa nykyisten peliensä (omasta mielestäni) surkeaa tasoa

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Jäi edelleen kaivelemaan miksi herra lähti Sonylta. Atari ei ole mikään aivan suosikkeihini kuuluva, mutta ehkä tästä alkaisi uusi nousu.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Melkein toivoisin että olisi lähtenyt johonkin toiseen tiimiin, vaikka en missään nimessä aliarvio Ataria.Sääli että mies lähti Sonylta, hieno mies kertakaikkiaan.

Käyttäjän John_Rambo kuva
John_Rambo

Tekeekös atari vielä pelejä??

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Harrison epäonnistui Sonylla ja tekee saman myös atarilla

ps ps3 on pasqaa

Käyttäjän falcon030 kuva
falcon030

>Tekeekös atari vielä pelejä??

Vaikka kuinka paljon, mutta ei sillä juurikaan ole mitään tekemistä enää alkuperäisen Atarin kanssa. Tuotemerkki vaan on vuosien varrella siirtynyt kauppojen mukana omistajalta toiselle. Ensin Warner osti Atarin 70-luvulla, Tramiel 80-luvulla, 90-luvulla tuli konkurssi ja firma yhdistyi JTS:n kanssa. Sitten tuli Hasbro-kaupat, Infogrames osti Hasbron ja muutti nimensä Atariksi jokunen vuosi sitten. Atarin kolikkopelifirman nielaisi Midway joskus 2000-luvun puolenvälin paikkeilla. Mainitsemisen arvoisia nykysarjoja: Test Drive Unlimited, Neverwinter Nights, Alone in the Dark, Witcher.