Capcomin Phoenix Wright -pelien kokoelmapaketti saapuu Nintendo 3DS:lle. Toistaiseksi vain Japaniin vahvistettu kokoelma sisältää sarjan kolme ensimmäistä osaa – Phoenix Wright, Justice for All ja Trials and Tribulations.

Vapaasti käännettynä nimeä Ace Attorney 123: Wright Selection kantava kokoelma päivittää alkujaan Game Boy Advancella ja Nintendo DS:llä nähdyt seikkailut 3DS:lle. Toisin sanoen peleihin on lisätty stereskopinen 3D -ominaisuus, mutta pelejä itsessään ei ole lähdetty rakentamaan uusiksi sarjan uusimman osan kolmiulotteisella pelimoottorilla. Pelit ovat vuosien saatossa nähty myös WiiWaressa ja iOS-laitteilla.

Kokoelman on määrä ilmestyä Japanissa huhtikuun aikana, mutta länsimaista julkaisua ei Capcomin mukaan ole vahvistettu. Raporttien mukaan japaninkielinen versio sisältäisi myös englanninkielisen käännöksen, mutta peli itsessään olisi aluelukittu.

Kokoelman japaninkielisen trailerin voi katsastaa ohesta.

Sarjan viides ja uusin osa Phoenix Wright – Ace Attorney: Dual Destinies julkaistiin hiljattain myös Euroopassa Nintendo 3DS:n eShop-verkkokaupassa. Myös 3DS:n yhteisseikkailu Professor Layton vs. Phoenix Wright julkaistaan täkäläisillä markkinoilla maaliskuussa.

Lähde: Capcom // Gematsu

Lisää luettavaa