Pian kiipeillään! PlayerUnknown´s Battlegroundsin odotettu ominaisuus testiin ensi viikolla

Hyppelemisen ja kiipeilyn testaamista aloitellaan PlayerUnknown's Battlegroundsissa ensi viikolla.

29.10.2017 16:40

Jo kesällä PlayerUnknown’s Battlegroundsiin vahvistettu mahdollisuus kiivetä ja hyppiä esteiden ylitse on hiljalleen löytämässä tiensä peliin. Ensi viikolla tuore ominaisuus saapuu ensimmäisten testattavaksi pelin testipalvelimille osana muita erinäisiä pienempiä muutoksia.

Kiipeilyllä ja hyppimisellä voi olla potentiaalia tuoda uutta puhtia vanhaan Battleground-pelattavuuteen, sillä jatkossa kaikki maksimissaan 2,3 metriä korkeat esteet ovat pelaajan ylitettävissä. Matalampia esteitä hahmot voivat ohittaa vieläpä vaivatta ase kädessä, kun taas suurempia varten tällä täytyy olla kädet vapaana. Tarpeeksi suurista ikkunoista on yhtälailla jatkossa mahdollista syöksyä ulos.

Muita testipalvelimelle samaan aikaan saapuvia muutoksia ovat erilaiset palvelinoptimoinnit ja hienosäädöt koskien ajoneuvojen hallintaa ja ballistiikkaa. Luonnollisesti koska muutokset ovat vielä osa testipalvelimia, piisaa niissä varmasti vielä tavanomaista enemmän rikkinäisiä osia.

Ohessa muistutuksena kesällä julkaistu traileri uusista liikkumismahdollisuuksista.

Ominaisuuksien lisäämisen ja hiomisen lisäksi kehittäjä Bluehole vannoo myös edelleen, ettei se ole sivuuttamassa Battlegroundsia varsinkin viime aikoina riivannutta huijariongelmaa. Aivan hiljattain se onkin ottanut käyttöön uusia torjuntamenetelmiä, joilla se pyrkii parantamaan rehdimmän kansan pelikokemusta.

– Kehitystiimimme on pitkän aikaa analysoinut dataa suuresta joukosta epänormaalia käytöstä osoittaneita käyttäjiä rakentaaksemme järjestelmän, joka auttaa meitä tunnistamaan huijareita. — Olemme järjestelmää käyttämällä tunnistaneet ja bannanneet jo noin 20 000 uutta käyttäjää yhden päivän aikana, Blueholella kerrotaan.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa