Pian taas hoidetaan omaa maatilaa – Suomessa kehitettävä FarmVille 3 sai julkaisupäivän

Alkuperäinen FarmVille suljettiin viime vuonna, mutta sarja silti jatkuu suomalaisissa käsissä.

12.10.2021 13:36

Takavuosien tunnetuimpia kevytpelejä edustanut FarmVille saa uudemman kerran jatkoa nyt loppuvuodesta. Marraskuun 4. päivä Android- ja iOS-laitteilla maataloushommiin kutsuu maailmanlaajuisesti FarmVille 3, jota on kehitellyt hiljalleen kasaan kotimainen Zynga Helsinki -studio.

Myös Applen M1-piireillä varustetut Mac-tietokoneet saavat oman versionsa pelistä.

Lisänimeä Animals kantavalla uudella FarmVillellä Zynga lupaa huolehdittavaksi 150 erilaista eläinlajia, joiden joukkoon mahtuu perinteisten lehmien ja kanojen lisäksi ystävällisten tiikereiden kaltaisia lemmikkejä. Ainakin osaa karvaturreja päästään kasvattamaan myös aina vauvasta asti, mutta toki viljelyhommatkin ovat edelleen läsnä.

Tällä kertaa viljelemisen suhteen huomiota saakin kiinnittää muun muassa vaihtuviin säätiloihin, jotka voivat tarjota erilaisia bonuksia hyödynnettäväksi. Avuksi saadaan yhtälailla reilut 30 erilaista ihmishahmoa, jotka on varustettu omilla farmaamista tukevilla erikoiskyvyillään.

Saapuessaan FarmVille 3 on tuttuun malliin sovelluksen sisäisillä ostoksilla varustettu ilmaispeli. Pelin ennakkorekisteröinnit ovat parhaillaan käynnissä sen kotisivujen välityksellä.

Lähde: Zynga (Business Wire)

Lisää luettavaa