Supermassiven kauhuantologia The Dark Picturesin seuraava osa on paljastunut Little Hopeksi, joka julkaistaan ensi vuoden puolella.

Tänään pelattavaksi saapunut Man of Medan vihjailee tulevasta tuotoksesta sekä sisältää pelin ensimmäisen trailerin, jos pelaajat saavuttavat tietyn lopun. Nykypäivänä kyseinen traileri on luonnollisesti päätynyt jo verkkoon.

Trailerin perusteella Little Hope sijoittuu pieneen kylään, ja sen pääosassa nähdään muun muassa Will Poulter. Sen lisäksi videolla esitellään riipiviä nukkeja kantava pieni tyttö sekä kahleiden vangiksi jäävä nainen.

Studion mukaan The Dark Pictures -antologian alaisuudessa on tarkoitus julkaista uusi peli joka puolen vuoden välein. Kehittäjien mukaan peleistä kolme on jo kehitteillä ja kaksi suunnitteilla. Heidän toiveena on julkaista kahdeksan peliä kokonaisuudessaan, joskin ideoita eri kauhugenrejen suhteen on yli toistakymmentä.

The Dark Pictures: Man of Medan julkaistiin tänään pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Little Hope ilmestyy vuonna 2020.

Lisää luettavaa