Pidätkö Wii Musicin grafiikasta - Kuvia / Uutiset / pelaaja.fi

Pidätkö Wii Musicin grafiikasta - Kuvia

16.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
47

Nintendon pelit ovat myyneet tässä sukupolvessa miljoonittain. Wii Fit ja Wii Play ovat suuria menestyksiä joka puolella maailmaa ja Japanissa erikseen julkaistu Wii Sports on myös menestynyt todella hyvin. Nyt Nintendolta on tulossa Wii Music, joka kuuluu samaan sarjaan äsken mainittujen kanssa.

Wii-pelit ovat sekä ulkonäöltään, että sisällöltään jakaneet ihmisiä kahteen eri leiriin. Toiset ovat innostuneita Wii-pelisarjan grafiikoista ja sisällöstä, kun taas toiset eivät voi sietää pelejä tai niiden ulkonäköä. Wii Music ei poikkea tästä kaavasta mitenkään, vaan se tulee myös varmasti jakamaan ihmisiä kahteen eri leiriin. Saimme käsiimme uusia kuvia pelistä. Mitä mieltä sinä olet Wii Musicin ulkonäöstä?

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aatukka kuva
Aatukka

Mii näyttää aika hysteeriseltä.

Käyttäjän The Best kuva
The Best

jaah

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Kuten Michael Pachter sanoi viimeisimässä Gametrailersin Bonus Roundissa, Wii Musicista tulee todennäköisesti myynti menestys, mutta ei arvostelumenestys. Itse olen täysin samaa mieltä tämän herrasmiehen kanssa.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Jos nyt totta puhutaan niin peli ei kiinnosta paskan vertaa. Ja vastaus kysymykseen, ei, en pidä sen grafiikasta. Mii-hahmot ovat typerän näköisiä.

Käyttäjän Miizou kuva
Miizou

Sympaattiseltahan tuo grafiikka vaikuttaa edelleen. Kyllä minulle kelpaa tuollainen minimalistinenkin tyyli. Onpahan vastapainoa muille, yksityiskohtiin panostaville peleille.

Mii-hahmojen muokattavuus on kuitenkin tärkeä ominaisuus. Ilman sitä tuon tyyliset hahmot ja grafiikat tuskin toimisivat samalla tavalla.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

En pystyisi kuvittelemaan Wii Musiciin yhtään erilaista graafistatyyliä ja kyllähän tuo tietenkin menee.

Itse peli sen sijaan ei iske vieläkään, vaikka Nintendo sanoisi mitä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ruma kuin mikä, mutta voihan se silti olla hauska.

Käyttäjän Arriibah kuva
Arriibah

Vastaus kysymykseen: En pidä! Mut en silti sano et se on täys p***a..

Käyttäjän Sande kuva
Sande

En todellakaan pidä. Semmoset sahalaidat noissa mii-hahmoissa, että oksat pois. Ja ovat kyllä muutenkin aika hirveän näköisiä..

Käyttäjän Yoni kuva
Yoni

Nyt menee oikeasti pikkuhiljaa hermo Nintendon söpöilyyn. Kuka ihan oikeasti enää jaksaa tuota Mii touhua? Tämä saattaa vaikuttaa melko raivopäiseltä pauhaamiselta, mutta en jaksa enää tuota jatkuvaa söpöilyä. Nintendo ilmeisesti nyt takoo, kun rauta on kuumaa ja lyö kaiken vähän vasurilla kasaa. Vaikka ostajat ovatkin casual-pelaajia, niin uskoisin heidänkin arvostavan aikuisempaa tyyliä....vai?

Tässä tälläinen ikuisen Nintendo-fanin purkaus :)