Pienet painajaiset vapautetaan konsoleilla ja pc:llä huhtikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Pienet painajaiset vapautetaan konsoleilla ja pc:llä huhtikuussa

18.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Tunnelmallinen jännityspulmailu ottaa vallan PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä 28. huhtikuuta. Bandai Namco on vahvistanut julkaisupäivän ruotsalaisen Tarsier Studiosin kehittämälle Little Nightmaresille ja julkistanut sille samalla myös erikoisversion.

Six Edition -nimisellä erikoispaketilla itselleen voi itse pelin lisäksi saada kymmensenttisen patsaan pelin päähenkilöstä, A3-kokoisen julisteen, tarroja ja ääniraidan. Erikoisversion lisäksi peli tuodaan normaalisti saataville sekä ladattavassa että fyysisessä kuosissa.

Uusimmassa trailerissa Bandai Namco on tarjonnut tällä viikolla myös hieman lisää pelikuvaa nähtäväksi Little Nightmaresista. Katsottavissa se on alta.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Erikoisversio kiinnostaa vaikka pelistä on vielä epäilyksiä. Lyhyyskään ei haittaa jos laatu on vaikka jotain Insiden tasoa. Hinnastapa tuo jää kiinni tuleeko ostettua erikoisversio, fyysinen vai ostanko diginä alesta. Digiversioiden arvoa pidän oikeasti paljon alempana, joten sen takia jos digiversiota jostain ostan, niin alesta vasta.