Pieni suuri ilmiöpeli Stardew Valley juhlii Switchin latauslistojen kärjessä

Vielä reilun vuoden vanhana Stardew Valley jaksaa vedota uusilla alustoilla.

21.1.2018 19:06

Stardew Valley oli Switchin viime vuoden ladatuin eShop-keskeinen peli Japanin ulkopuolella, Nintendon nyt päättyvällä viikolla julkistama listaus paljastaa.

Listauksessa ei tuoda ilmi varsinaisia latauslukuja, mutta se antaa silti kuvan Switchin pienempien pelien menestyksestä. Samaisella listalla viiden kärkeen ylsivät myös Minecraftin Switch-versio, Soniac Mania, Rocket League ja Snipperclips. Kaiken kaikkiaan listattuna on 30 peliä, jotka ovat saaneet julkaisunsa myös Japanin puolella. Esimerkiksi Golf Storyn pärjäämisestä ei ole siis tarkkaa tietoa.

Stardew Valleyn ja Rocket Leaguen myyntivoimasta kertoo paljon se, että molemmat peleistä saapuivat alustalle vasta loka-marraskuussa. Muilla alustoilla Rocket League on pelattu kesästä 2015 alkaen, kun alunperin vain yhden miehen, Eric Baronen, työstämä Stardew Valley debytoi pc:llä helmikuussa 2016.

Kokonaisuudessaan listan voi katsastaa tästä.

Japania koskeva latauslista nostaa vuorostaan Minecraftin ykköspallille ja sitä seuraavat heti perässä niin Snipperclips, Senran Kagura: Shinobi Refle, Kamiko ja Metal Slug 3. Kyseisen listauksen löytää kokonaisuudessaan tästä.

Lisää luettavaa